Neonixos666 napisał(a): Dominator napisał(a):
Raz na 100 lat jakieś wolne się dzisiaj trafiło a ja muszę być w pracy i dymać do lasu i to ponad 400 km od chałupy. Z wyłączonym telefonem na kilka dni, będzie ciekawie
Paintball?

www.mazdaspeed.pl
Neonixos666 napisał(a): Dominator napisał(a):
Raz na 100 lat jakieś wolne się dzisiaj trafiło a ja muszę być w pracy i dymać do lasu i to ponad 400 km od chałupy. Z wyłączonym telefonem na kilka dni, będzie ciekawie
Paintball?
PeKa napisał(a):Byłem z żoną oglądać Grande Punto, 2008, 1.4 z LPG. Nie ma się do czego przyczepić i auto sprzedaje prywatna osoba. Żonie pasuje, mi się wizualnie nie podoba.
Neonixos666 napisał(a):matka do dziś mi truje że mogłem iść na informatyka, tłumacze jej że informatyk to nie tylko osoba znająca się na pakiecie office i instalowaniu drukarek
nemi napisał(a):Zależy. Jeśli to Windows, a drukarka jest plug & play, to tak. Jeśli coś grubszego, to niestety muszę prosić o pomoc kogoś, kto zna się na komputerach
Bigbluee napisał(a):PeKa napisał(a):Byłem z żoną oglądać Grande Punto, 2008, 1.4 z LPG. Nie ma się do czego przyczepić i auto sprzedaje prywatna osoba. Żonie pasuje, mi się wizualnie nie podoba.
Auto dla żony ? To nie musi się tobie podobać. Dla Ciebie powinno być ważne to czy samochód jest w dobrym stanie i tani w utrzymaniu bo niezaleznie od urody auta, jak cos bedzie nie tak to i tak będzie to Twoja wina że kupiłes samochód który jej sie podobał. W takim samochodzie jak grande punto nie ma co wydziwiać. Do tego prosty do sprawdzenia bo niewiele w nim jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Krzemol i 57 gości