Czateria... 2021
Z forum BMW jest pewien kłopot. Musiałbym się tam zarejestrować to po pierwsze. A po drugie ja tam byłem kiedyś. Ludzie wymieniają kwoty potrzebne do naprawy różnych rzeczy i... skończył mi się Stoperan. Zawsze mam myśli, że muszę jednak sprzedać ten samochód po wizycie na forum.
Kurczę, chyba nie zdarzyło mi się nigdy jechać szybciej niż 210. Po niemieckiej autostradzie oczywiście 
Ciekawe ile da radę jeszcze to pudło, bo niemal tyle daje radę kombi 1.2 na 6. biegu
(a w instrukcji napisali, że maksimum osiąga na 5).
Prędkości oczywiście licznikowe.
Ciekawe ile da radę jeszcze to pudło, bo niemal tyle daje radę kombi 1.2 na 6. biegu
Prędkości oczywiście licznikowe.
Gib, widziałem!
Dzisiaj było ciepło ooooo 22 stopnie w cieniu.
Z ciekawostek, Kielce znów blysnely.
Na droga do największego cmentarza, policja ruch osobowe poscila .... buspasami
[tiiit] pomysł, wszystko się zatkało......
Na szczęście tylko zdjęcia widziałem.
Dopisano 02 lis 2018 21:28:
Dzisiaj się z młodym obzeralem.... malinami.
Jaja w tym roku, maliny 2 listopada. Slodziutkie.
No i 22 stopnie w cieniu. Na cmentarz pojechaliśmy o 17, ja z krótkim rękawem
Dzisiaj było ciepło ooooo 22 stopnie w cieniu.
Z ciekawostek, Kielce znów blysnely.
Na droga do największego cmentarza, policja ruch osobowe poscila .... buspasami
[tiiit] pomysł, wszystko się zatkało......
Na szczęście tylko zdjęcia widziałem.
Dopisano 02 lis 2018 21:28:
Dzisiaj się z młodym obzeralem.... malinami.
Jaja w tym roku, maliny 2 listopada. Slodziutkie.
No i 22 stopnie w cieniu. Na cmentarz pojechaliśmy o 17, ja z krótkim rękawem
ja dalej w epoce kamienia łupanego bo nie używam NFC
Chyba już w następnym tygodniu wymienię koła bo tak głupio że już listopad a jeszcze na letnich, pogoda ładna to można dłubać.
Chyba już w następnym tygodniu wymienię koła bo tak głupio że już listopad a jeszcze na letnich, pogoda ładna to można dłubać.
Mnie tylko męczy w nocy maszyna do czyszczenia ulic, a rano panowie z dmuchawami do liści. 
Dominator napisał(a):A sporo aut widzę że już na zimówkach pomyka..
Wkroczyłem dziś w nowsza własną erę, pierwszy raz wykonałem płatność telefonem przy pomocy NFC. Już jestem Januszem na wyższym poziomie
Ja mam wsparcie produkcji od 6 rano w poniedziałek przez te płatności. Jakie to są masakryczne komplikacje w modelu danych, w dogadaniu się z wydawcami kart i twórcami walletów... A i tak na koniec okazuje się, że ktoś czegoś nie powiedział

Ja kilkukrotnie użyłem płatności via NFC. Nie głupie gdyby prawko jeszcze było w telefonie. Mógłbym się poruszać bez portfela.
Dylematu z autem dla żony ciąg dalszy.
HH nie może być bo za mało drzwi.
Budżet 15k. Pb lub LPG.
Jako alternatywa żona podaje: "ja wezmę Lagu ę, a Ty kup sobie co chcesz"
Dylematu z autem dla żony ciąg dalszy.
HH nie może być bo za mało drzwi.
Budżet 15k. Pb lub LPG.
Jako alternatywa żona podaje: "ja wezmę Lagu ę, a Ty kup sobie co chcesz"
Też płacę telefonem, ewentualnie zegarkiem. Bankomat znowu obsługuję BLIKiem. Jeszcze niech prawko i dowód zrobią w formie elektronicznej (pewnie w mObywatel, dowód już tam jest ale póki co jako ciekawostka) i faktycznie mozna będzie olać portfel.
Kwestia wzrostu. Mi wieje po włosach, ale żonie już nie. A 13 stopni to bardzo ciepło
marek napisał(a):trochę mu czuprynę rwało
Kwestia wzrostu. Mi wieje po włosach, ale żonie już nie. A 13 stopni to bardzo ciepło
a ja założę swoje struktury od kumpla ( mam na sprzedanie swoją stal 16" ) ciekawe jak to będzie wyglądać.