Czateria... 2021
Nemi idzie zima i drift w BMW będzie obowiązkowy pod marketem 

u nas pod sklepem jest fajny zakręt na którym często w zimę zaciągam rękaw
zbieram się do zrobienia sobie trajkę do driftu i już nawet silnik mam ale trzeba to jeszcze pospawać
zbieram się do zrobienia sobie trajkę do driftu i już nawet silnik mam ale trzeba to jeszcze pospawać
A u mnie będzie pierwsza zima z RWD. I przy tym jak już teraz na mokrym potrafi rzucić, na oponie 255, to trochę się cykam 

Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
nemi napisał(a):Btw – uruchomili mi dziś kredyt, chociaż termin płatności to 31.10. Miałem nadzieję, że zrobią to zgodnie z harmonogramem dewelopera. Oznacza to, że odsetki płacę od dziś, a pierwsza rata w połowie grudnia. Niemcy mnie biją po prostu!
Trzeba było nie podpisywać jeszcze dyspozycji uruchomienia środków
Tak na poważnie to pewnie doradca bał się, że kredyt nie uruchomi się w tym miesiącu bo na koniec mają zawsze najwięcej roboty i cisnął o to, żeby wszedł mu do planu
roxygenium napisał(a):A u mnie będzie pierwsza zima z RWD. I przy tym jak już teraz na mokrym potrafi rzucić, na oponie 255, to trochę się cykam
Zawsze możesz Suzuki pojechać

Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
PeKa napisał(a):Grzesiek, ile płacisz za przechowanie?
Za cały rok z przełożeniem dwóch kompletów kół (co normalni ludzie mający garaże robią zwykle samodzielnie). około 300zł chyba że jest coś do naprawy to więcej. Dlatego chcę kupić całoroczne i raz do roku, poza sezonem wulkanizacyjnym (np. w środku lata) je wyważyć. Aktualnie mam komplet 15 zimowych całkiem niezłych na świeżych stalówkach i alu 16 z dwiema letnimi słabymi i dwiema całkiem spoko. Problem w tym że nie mam gdzie tych kół/opon trzymać żeby je sprzedać.
Stała pod ścianą prężąc kakao
TheMonster napisał(a):roxygenium napisał(a):A u mnie będzie pierwsza zima z RWD. I przy tym jak już teraz na mokrym potrafi rzucić, na oponie 255, to trochę się cykam
Zawsze możesz Suzuki pojechać
Taaaaa, tez RWD i płaska opona
Gib spoko – mam nowe i letnie i zimowe
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Gib napisał(a):ale fajnie, właśnie rozkuwają asfalt 100m od mojego okna
awaria ciepłownicza?
i żeby zdążyć to w nocy robią?
Szwagier mazde kupił
wreszcie mialem okazje sie przewieźć 2,5 pb m6 i powiem szczerze ze szalu nima.Z dolu lepiej jedzie ale v6 jednak bardziej mnie jaralo no i dzwiek biedny 

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):Szwagier mazde kupił
przekaż kondolencje

Beny napisał(a):.Z dolu lepiej jedzie ale v6 jednak bardziej mnie jaralo no i dzwiek biedny
może i polotu nie ma ale spali mniej i serwis wygodniejszy
Dobrze zakonserwowana jest
widac ze duzo elementow bylo zdejmowane a nie prysniete gdzie widac
Miał kupic ta piatke co tu wrzucalem z 3,0pb.Wystawil x3 w piatek w niedziele juz poszla.W poniedziałek pojechal przetrzepac bmw.Miala nowe opony 2komplety, nowy wydech sprzeglo. A wyszlo jeszvze 4xtarce klocki, paski rolki cos w zawiasie.W serwisie co nie dymaja klienta 4,800zl z robocizną
a za bmw 2004r 32tys.

Miał kupic ta piatke co tu wrzucalem z 3,0pb.Wystawil x3 w piatek w niedziele juz poszla.W poniedziałek pojechal przetrzepac bmw.Miala nowe opony 2komplety, nowy wydech sprzeglo. A wyszlo jeszvze 4xtarce klocki, paski rolki cos w zawiasie.W serwisie co nie dymaja klienta 4,800zl z robocizną

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Prawie 5 tyś to nie wiem czy włoży w tą Mazdę przez czas jaki będzie ją miał.