Czateria... 2021
Ta a45 na tym foto wygląda naprawdę źle....
-
Największy Ścigant
- Od: 19 lis 2015, 19:40
- Auto: Jest:
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
w towarzystwie dwóch fiatów wszystko wygląda źle 
marcinowozniako napisał(a):Ta a45 na tym foto wygląda naprawdę źle....
Zafunduję trochę zakazanego owocu ignorującym,
To wersja petronas o którą niejeden kupujący A45 banan, się zabijał
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):To wersja petronas o którą niejeden kupujący A45 banan, się zabijał
Aż nie do wiary, może kwestia zdjęcia i padania światła ale wygląda generalnie ta a45 jakby była jakoś źle poskładane. U mnie w mieście jeżdżą albo grafitowe matowe albo czarne, i w sumie dobrze, fajnie wyglądają.
Gib napisał(a):Zafunduję trochę zakazanego owocu ignorującym,

-
Największy Ścigant
- Od: 19 lis 2015, 19:40
- Auto: Jest:
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
Dla mnie to może i być kompletnie nie spasowane, ma zapierd... jak trzeba i tyle 
Ja strzelałem ostatnio z kałacha ale z urządzeniem laserowym do symulacji. Żołnierze z jednostki na tym też ćwiczą.
A co w niej jest złe poskładane? Dla mnie wyglada Ok
radzi89 napisał(a):A co w niej jest złe
Nie jest MX-3
Że też nie mam kanału pod ręką. Mam 2 błędy od drugiej lambdy (za katem).
P0136 i P0141. Kable/kostka do sprawdzenia.
P0136 i P0141. Kable/kostka do sprawdzenia.
nemi napisał(a):Kurczę, strzelałem dziś z kałasza. Dobrze mi poszło
Ta krótka broń wygląda jak izraelski desert eagle, ale nie potwierdzę. Droga broń. Ja kalacha bardzo miło wspominam, pomimo tego że jest mało mobilny(wersja AKG bez składanej kolby) to celny i skuteczny

Bimbak napisał(a):U mnie (w pensjonariuszu) na błędy sondy pomogło oczyszczenie jej wtyczek i spryskanie sprayem do połączeń elektrycznych.
Obstawiam podobne "uszkodzenie". Tym bardziej że sama sonda działa (cos tam pokazuje)
Dopisano 04 paź 2018 11:08:
Co ja zrobiłem, skrytykowałem podnietę wanklem

Grzyby napisał(a):Co ja zrobiłem, skrytykowałem podnietę wanklem
Eeee, po takiej zapowiedzi liczyłem na jakąś gównoburzę a tam normalna dyskusja jest. Postaraj się bardziej

Grzyby napisał(a):Bimbak napisał(a):U mnie (w pensjonariuszu) na błędy sondy pomogło oczyszczenie jej wtyczek i spryskanie sprayem do połączeń elektrycznych.
Obstawiam podobne "uszkodzenie". Tym bardziej że sama sonda działa (cos tam pokazuje)
A patrzyłeś na napięcia sond w podglądzie danych "na żywo"? Sporo to mówi o pracy sond
Gdzieś czytałem, że żywotność sond to 60 tys km
Żywotność sondy zależy od jakości platynowej powłoki, która robi za elektrodę. Jej błędy to albo wynik niedogrzania sondy (np poprzez nieszczelność układu wydechowego), albo wadliwego połączenia elektrycznego. Sama sonda spokojnie może przeżyć izolację na przewodach, które do niej prowadzą.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
slisman napisał(a):Ile do klocka kosztują sondy?
do klocka nie wiem, do klocuszka
slisman napisał(a):A patrzyłeś na napięcia sond w podglądzie danych "na żywo"?
Na szybko wczoraj. Pobawię się dłużej w sobotę.
Przy 250 jak się jedzie po równym i nie przyspiesza jest 20 a na tempomacie zawsze 50 powyżej 200 (chyba jakiś błąd) 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.