Czateria... 2021
To spójrz ilu ludzi w skali świata ogląda ten sport (w porównaniu z nożną).
Np w USA nie było żadnej transmisji meczu z nami.
A kasa w sporcie bierze się z ceny praw telewizyjnych i potencjału reklamowego.
Np w USA nie było żadnej transmisji meczu z nami.
A kasa w sporcie bierze się z ceny praw telewizyjnych i potencjału reklamowego.
Niezależnie skąd się bierze, przyznasz, że ceny i zarobki piłkarzy są po prostu przesadzone. Ja im nie ujmuję, poświęcili na to lata i powinni mieć z tego korzyści, ale zarobki idące w miliony euro rocznie to "lekka" przesada jak za kopanie nadmuchanego pęcherza 
Z tym się zgadzam, że trochę to odleciało przez piorących kasę Rosjan, Chińczyków i kaprysy Arabów. Rynek się popsuł mocno.
Nawet w skali naszej agroekstraklasy, gdzie przeciętność jest przepłacana w cholerę.
Nawet w skali naszej agroekstraklasy, gdzie przeciętność jest przepłacana w cholerę.
U ojca w Pulsarze zbiera się jakieś punkty za jazdę eko szkoda że nie można ich wymienić na paliwo 

Gib napisał(a):Sejek wcale nie odstaje, a przecież musiał lecieć wszystkim co miał

-
Największy Ścigant
- Od: 19 lis 2015, 19:40
- Auto: Jest:
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
Blue Score kojarzy mi się z punktami za puszczenie niebieskich olejowych bąków 
Powinno być Green
Mam coś podobnego jeśli idzie o zestawienie zużycia paliwa ale u mnie pokazuje raz 20 – 25l a potem przez pewien czas 0![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Punkt też jakieś mam – rośnie od nich na ekranie jakieś drzewko – raz tylko to widziałem i więcej nie chcę
Co ciekawego – na tempomacie nie da się zdobyć więcej niż 50/100 – u Ciebie też tak jest?
Powinno być Green
Mam coś podobnego jeśli idzie o zestawienie zużycia paliwa ale u mnie pokazuje raz 20 – 25l a potem przez pewien czas 0
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Punkt też jakieś mam – rośnie od nich na ekranie jakieś drzewko – raz tylko to widziałem i więcej nie chcę
Co ciekawego – na tempomacie nie da się zdobyć więcej niż 50/100 – u Ciebie też tak jest?
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
nie wiem jak u nemiego, ale na tempomacie jadąć około 90 nie dało się mieć wicej jak jakieś 90/100. Mi udawało się osiągać wyniki 96-98/100 więc cąłkiem spoko. Ostatnio, na koniec mojej przygody z Golfami, raczej nie przekraczam 80/100
.
..::Born To Rise Hell::..
Ktoś w krótkich żołnierskich słowach potrafi wyjaśnić o co chodzi z nazewnictwem (?) paliw od któregoś października?
Bo nie bardzo ogarniam a nie chce mi się grzebać po necie...
Bo nie bardzo ogarniam a nie chce mi się grzebać po necie...
Ogólnie lejesz E5 a jak E10 będzie tańsza o więcej niż 3% to możesz E10
brii napisał(a):Co ciekawego – na tempomacie nie da się zdobyć więcej niż 50/100 – u Ciebie też tak jest?
Nie mam tempomatu niestety
Ogólnie rzecz biorąc mam w głębokim poważaniu sugestie zmiany biegów, punkty, zachęty i nie wiem co tam jeszcze. Na te punkty zaglądam jak już mi się totalnie nudzi i ostatnio patrzyłem pewnie z rok temu. Ogólnie z tego co pamiętam, to zazwyczaj widzę wynik 68/100 punktów. Wszelkie wspomagacze każą jechać na 6 b przy jakichś absurdalnie niskich prędkościach, kiedy ten silnik w ogóle nie ma siły ciągnąc (typu 1300 obrotów). I w związku z tym, że jadę na obrotach, gdzie czuję, że silnikowi jest dobrze, to nigdy nie mam super rezultatów
brii napisał(a):Ogólnie lejesz E5 a jak E10 będzie tańsza o więcej niż 3% to możesz E10
A do klocka który ma na klapce E85 FlexiFuel co można będzie po nowemu lać?
Tak jak napisałeś czy inaczej?
To do klocka możesz lać wszystko co ma E w nazwie – im tańsze tym lepsze, bo tańsze 
E85 wystarczy w zupełności ale u nas raczej nie będzie dostępne, E10 to będzie aż za dobrze.
E85 wystarczy w zupełności ale u nas raczej nie będzie dostępne, E10 to będzie aż za dobrze.