Mazda 626 GD FE4 '91 – Biała Dama
Hi lives!
Nie żyje się po to aby pracować!
_____Pracuje się po to żeby żyć.
-
by Wilku
- Od: 19 sie 2017, 20:25
- Auto: Mazda MPV II (LW) benzyna 2.0 Rocznik 2000
Mazda CX-9 3,5 Rocznik 2007
Jestem amatorem i partaczem. Z racji mej niewiedzy musiałem czyścić nałożoną masę i baranka, malować jeszcze raz podkładem, nakładać ponownie masę. No cóż, masę nakłada się fajnie
Tak to się prezentuje. Uprzedzając pytania: nie będzie baranka.
Tak to się prezentuje. Uprzedzając pytania: nie będzie baranka.
- Od: 24 paź 2013, 19:50
- Auto: Mazda 626 GD '91 FE4
Widze działasz pełna para felgi pewnie odnowisz przedema zrób sobie wolne i wpadaj pogadać
ArteK86 napisał(a):... nie będzie baranka.
Ale czymś spód przeciągniesz???
Chodzi mi o warstwę chroniącą przed żwirem i kamieniami. Na wszystkich autach coś jest! Choćby cieniutko.
inaczej szybko te miejsca się ,,wypiaskują"
Co do koloru o gustach się nie dyskutuje .
W kwestii podwozia zostało zabezpieczone podkładem, masą uszczelniającą i lakierem. Przy przebiegach, które Mazda rocznie pokonuje nie sadzę by cokolwiek złego tam się działo, nawet jeśli, jestem w stanie łatwo to zidentyfikować i zareagować w porę. Barankiem było przykryte całe podwozie przed zakupem, wyglądało ładnie ale dopiero po oczyszczeniu okazało się co kryje się w środku. Nie mam szklanej kuli ale śmiem podejrzewać, że w większości aut może być podobnie. Nie mam potrzeby by go stosować.
W kwestii podwozia zostało zabezpieczone podkładem, masą uszczelniającą i lakierem. Przy przebiegach, które Mazda rocznie pokonuje nie sadzę by cokolwiek złego tam się działo, nawet jeśli, jestem w stanie łatwo to zidentyfikować i zareagować w porę. Barankiem było przykryte całe podwozie przed zakupem, wyglądało ładnie ale dopiero po oczyszczeniu okazało się co kryje się w środku. Nie mam szklanej kuli ale śmiem podejrzewać, że w większości aut może być podobnie. Nie mam potrzeby by go stosować.