Czateria... 2021
a jakie to by było auto tylko dla ciebie i bez kompromisowe?
Pojęcia nie mam.
Mustang?
Sebring cabrio (nie zamieszczę na miejscu parkingowym)?
Ewentualnie jakiś klasyk, uwielbiam patrzeć na takie auta na ulicy.
Może jakiś kabriolet.
Nie mam nawet jak się nad tym zastanawiać, bo póki dzieci są małe i młodsze wymaga pomocy z fotelikiem, to nie zamierzam się szarpać z autem 3d
.
Chciałem kupić 159, ale już raczej tego nie zrobię.
Mustang?
Sebring cabrio (nie zamieszczę na miejscu parkingowym)?
Ewentualnie jakiś klasyk, uwielbiam patrzeć na takie auta na ulicy.
Może jakiś kabriolet.
Nie mam nawet jak się nad tym zastanawiać, bo póki dzieci są małe i młodsze wymaga pomocy z fotelikiem, to nie zamierzam się szarpać z autem 3d
Chciałem kupić 159, ale już raczej tego nie zrobię.
Też nie mogę sobie pozwolić na auto tylko dla mnie ale było by to jakiś fajny ciasny hot hatch np I30 N 
i30N ciasny?
Dopisano 21 wrz 2018 19:56:
Bardzo nas cieszy ze nas o tym poinformowałaś.
Dopisano 21 wrz 2018 19:56:
rymcia napisał(a):znalazłam trochę fajnych bestsellerów które mogłyby się jej spodobać
Bardzo nas cieszy ze nas o tym poinformowałaś.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Signum to dziwny wynalazek tak stwierdzam, z przodu zwykła Vectra segment D, środek zdecydowanie segment F miejsca full. Tył to coś po między kombi a hatchback. Sumując to wszystko to niezły 1600kg ulep z dość fajną linią fajny na trasy, gorzej w mieście, dobrze że ma dobry silnik to mało pali. 
JohnnyB napisał(a):Z dobrych źródeł wiem że na handel będzie fajna wersja 9-3 2.8 V6 280KM, kolor błękitny.
Czy to może być ciekawy fun car ?
Zrobić z tego 300 KM i można śmiało po bułki jeździć bez wstydu.
No właśnie fajnie że niebieski bo to specjalny lakier dla Saab'a 9-3. Przebieg chyba coś około 80 tyś km. W jednych rękach przynajmniej 10 lat. Mój były szef tym jeździ i chyba będzie wystawiał. Nie myślałem o tak starej używce, ale to auto ma w sobie coś ciekawego.....Jeśli będę zmieniał robotę to się mocno nad nim zastanowię. Raczej wart będzie swojej kasy....
..::Born To Rise Hell::..
Tak w przedliftach były takie. Pamiętaj że to już stara fura i takie był kanciaty styl opla wtedy.
lekki kryzys mnie łapie, ostatnio tylko auta do jazdy z punktu A do B. Już ponad rok w Golfie 1.4 TSi (3 sztuka już) i jak pisał Nemi, na codzień, do jazdy do pracy, OK, ale ciężko jakoś tak bez grama przyjemności i tego swoistego dyskomfortu psychicznego kiedy codziennie jeździsz nowym i sprawnym narzędziem.
..::Born To Rise Hell::..
PeKa napisał(a):Przez chwilę przeszła mi myśl nabyć 3 BK, ale 5 minut później mi przeszło
5 też nie jest moim autem marzeń, ale w roli uniwersalnego auta praca i czasem prywatnie (np wakacje jak Alfa strzeliła fochem) sprawdza się bardzo dobrze. Choć pewnie gdyby nie to, że kupiłem ją od ojca pewnie byłoby co innego.
loockas napisał(a):Ale to rozwiązuje wiele problemów. Nie mieści się, to nie robisz
Gdyby nie dopisek "i nie zarabiasz" to nawet byłoby ok

Neonixos666 napisał(a):środek zdecydowanie segment F
A nie E?
Krzemol napisał(a):A nie E?
OK mam tylko trochę miejsca więcej niż u ciebie ale czy masz indywidualnie regulowane oparcie i przesów foteli z tyłu? Oddzielne radio a w najbogatszej wersji podgrzewane fotele z tyłu i lodówka?
A to o kwestie wyposażenia Ci chodzi. Myślałem, że po prostu się z segmentami machnąłeś. No ale to jak wspomniałeś jest taka wizja Opla, przód D, tył F i średnio E wychodzi
Alfa generalnie tyłka nie urywa jeśli chodzi o tego typu bajery. Zresztą ja rzadko jeżdżę jako pasażer. No ale jak już się zdarzy i jedziemy w więcej osób to siadam z tyłu, tylna kanapa to rewelacja

Alfa generalnie tyłka nie urywa jeśli chodzi o tego typu bajery. Zresztą ja rzadko jeżdżę jako pasażer. No ale jak już się zdarzy i jedziemy w więcej osób to siadam z tyłu, tylna kanapa to rewelacja
No i dlatego napisałem że to ulep bo wiele segmentów zawartych w jednym aucie. Żonie się podoba, rdzy jak na razie nie ma, średnia 6,5l ogólnie myślę że to był dobry zakup.