Weź to sprzedaj i kup (nie wierzę że to piszę...) Mazdę
Megane Renaultsport 225 Trophy #145/500
Ooo i FX Faji
ile to już tam stoi?3 lata?Ale chyba coś się przy niej dzieje?jakiś ni biwaki wężyk leży,turbo chyba inne...
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Podobno projekt okazał się grubszy, niż planowali i teraz czeka na różne części... Jeśli dzieci tatusiowi kupić zabawki pozwolą, ofc :).
@loockas: Powrót do jaskini Kojota spowodował u mnie szybsze bicie serca. Chętnie wsiadłbym do jakiegoś rx-a :).
@loockas: Powrót do jaskini Kojota spowodował u mnie szybsze bicie serca. Chętnie wsiadłbym do jakiegoś rx-a :).
the right man in the wrong place...
Byłem na Łodygowej sprawdzić, dlaczego w Czaplinku o włos przegrałem z Andrzejem:
Spora – i chyba w zasadzie jedyna – wina tutaj wydechu, bo nic innego nie było robione. Piper Cams and Exhausts obiecywali, że doda 7 BHP, więc oni albo hamownia skłamali.
Po rozmowie z Łukaszem doszliśmy do wniosku, że trzeba z tym coś zrobić. Kazał mi kupić coś takiego:
Zobaczymy na ile pomoże...
BTW, wymieniłem też DV. Jak dla mnie nie widzę żadnej różnicy, więc po co przepłaciłem?
Spora – i chyba w zasadzie jedyna – wina tutaj wydechu, bo nic innego nie było robione. Piper Cams and Exhausts obiecywali, że doda 7 BHP, więc oni albo hamownia skłamali.
Po rozmowie z Łukaszem doszliśmy do wniosku, że trzeba z tym coś zrobić. Kazał mi kupić coś takiego:
Zobaczymy na ile pomoże...
BTW, wymieniłem też DV. Jak dla mnie nie widzę żadnej różnicy, więc po co przepłaciłem?
Paweł napisał(a):Byłem na Łodygowej sprawdzić, dlaczego w Czaplinku o włos przegrałem z Andrzejem:
I tak spoko biorąc pod uwage, że on ma 50km więcej
Paweł napisał(a):BTW, wymieniłem też DV. Jak dla mnie nie widzę żadnej różnicy, więc po co przepłaciłem?
Seryjny widzę i tak wygląda nieźle. W focusach były plastikowe
238 KM – dobry wynik alej jednak mało do Andrzeja – sa plany na 260 KM + ?
a ta część to chyba czytnik karty – a co on blokuje moc ?
a ta część to chyba czytnik karty – a co on blokuje moc ?
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen
Paweł napisał(a):Byłem na Łodygowej sprawdzić, dlaczego w Czaplinku o włos przegrałem z Andrzejem:
O włos to ty wygrałeś z kioskiem tekkena
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Nie mam wydruku, ale potwierdzam, że po wymianie czytnika kart samochód jeździ zauważalnie chyżej.
Niestety, aby było prawdziwe pierdolnięcie, tego typu triki już nie wystarczą. Mam wymienić IC (500+ razy pięć), turbo (500+ razy pięć) i zakuć lub założyć dół od M3RS (500+ razy osiem). Z prostej matematyki wychodzi jakieś 9 miesięcy oczekiwania... ;)
Niestety, aby było prawdziwe pierdolnięcie, tego typu triki już nie wystarczą. Mam wymienić IC (500+ razy pięć), turbo (500+ razy pięć) i zakuć lub założyć dół od M3RS (500+ razy osiem). Z prostej matematyki wychodzi jakieś 9 miesięcy oczekiwania... ;)
ravo napisał(a):Mam ciągle nadzieję, że zmienią władzę więc nie planuję budżetu z 500+
Już to widzę jak zabierają 500+ i strzelają sobie w stopę
Ja asekuracyjnie zrobiłem 3 dziecko jak by ograniczyli właśnie od 3 dziecka
Aczkolwiek nie wydaje mi się żeby ktokolwiek był wstanie ten socjalne ruszyć – choć od początku uważałem że jest to źle wprowadzane
A co do auta staraj się bo Tekken też chciał poczynić zmiany w kiosku i wstyd będzie jak go nie dogonisz
Aczkolwiek nie wydaje mi się żeby ktokolwiek był wstanie ten socjalne ruszyć – choć od początku uważałem że jest to źle wprowadzane
A co do auta staraj się bo Tekken też chciał poczynić zmiany w kiosku i wstyd będzie jak go nie dogonisz
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
dobra jakie cyfry a nie o dzieciach – to temat o samochodzie nie o kopulacji .....
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen