Czateria... 2021
Czy warto kupować dodatkowe ubezpieczenie do płyty indukcyjnej ceramicznej ? Jak często to pęka i jak łatwo jest ja uszkodzić ? Płyta Whirpool to koszt 900 PLN, dodatkowe ubezpieczenie do niej to jakieś 230 PLN na 3 lata.
W wtorek muszę zamówić sprzęt bo się promocja w Euro kończy a że mam troche tego to 25% na tańszym z pary (4 pary) to już odczuwalna oszczędność.
W wtorek muszę zamówić sprzęt bo się promocja w Euro kończy a że mam troche tego to 25% na tańszym z pary (4 pary) to już odczuwalna oszczędność.
..::Born To Rise Hell::..
Weź, ja mam 4 lata płytę i jeszcze się nic nie stało,ale chyba nemi pisał że uszkodził dwa razy,to dużo nie trzeba żeby pękła.
Panowie kiedy zmieniacie auta?Jak sie psuja,jak macie kasę czy jak sie znudzą?
Kurde mam dylemat czy sprzedać ixsa ,nie znudził się nie psuje i dalej mi sie podoba.Żona sie obawia że sie w jakąś skarbonkę wpakuje i nie bardzo chce sprzedawać
Panowie kiedy zmieniacie auta?Jak sie psuja,jak macie kasę czy jak sie znudzą?
Kurde mam dylemat czy sprzedać ixsa ,nie znudził się nie psuje i dalej mi sie podoba.Żona sie obawia że sie w jakąś skarbonkę wpakuje i nie bardzo chce sprzedawać

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
JohnnyB napisał(a):Czy warto kupować dodatkowe ubezpieczenie do płyty indukcyjnej ceramicznej ? Jak często to pęka i jak łatwo jest ja uszkodzić ? Płyta Whirpool to koszt 900 PLN, dodatkowe ubezpieczenie do niej to jakieś 230 PLN na 3 lata.
Chyba musisz ocenić zdolności swojej żony
Czysto teoretycznie jakbym miał zdecydowanego kupca mógłbym poczekać
Ja raczej z tych niezdecydowanych, rozważam jeszcze kilka opcji i musiałbym je przetestować przed zakupem, a na razie jakoś nie mam głowy do tego, ani czasu.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Mój brat w domu uszkodził płytę, miała chyba 8 lat. U nas klienci tylkobtaz uszkodzili płytę, a mamy w sumie 25 sztuk użytkowanych juz około 3 lat. Moim zdaniem nie warto sie bawić w dodatkowe ubezpieczenie. Lepiej ubezpiecz sobie dom z wyposażeniem i wtedy kasz ubezpieczone wszystko 
Ależ świat bez komputera potrafi być piękny 

Beny napisał(a):Panowie kiedy zmieniacie auta?Jak sie psuja,jak macie kasę czy jak sie znudzą?
W sumie to z przymusu dotychczas. Najpierw stłuczka pierwszym Swiftem, drugi już jakiś czas dogorywał (silnik i blacha) po czym zdechł całkiem i nie było sensu reanimacji. Co przyszłość przyniesie nie wiem
loockas napisał(a):Piękne to są zakręty w górach
O tak. Zlot Busso był w okolicach drogi stu zakrętów i trochę się pojeździło
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
I tak dwa razy
. Musieliśmy rzeczy z szafek przestawić 
Sądzę, że problemem jest uderzenie w krawędź. Poprzedni właściciel mojego poprzedniego mieszkania robiąc malowanie nadepnął na brzegu i też pękło. I od wtedy zacząłem kupować płyty indukcyjne co jakiś czas
Sądzę, że problemem jest uderzenie w krawędź. Poprzedni właściciel mojego poprzedniego mieszkania robiąc malowanie nadepnął na brzegu i też pękło. I od wtedy zacząłem kupować płyty indukcyjne co jakiś czas
mx6 odeszła czy jeszcze ja masz?Bimbak napisał(a):Beny napisał(a):Panowie kiedy zmieniacie auta?Jak sie psuja,jak macie kasę czy jak sie znudzą?
Ja nie zmieniam samochodów, same odchodzą.
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Bimbak napisał(a):Beny napisał(a):Panowie kiedy zmieniacie auta?Jak sie psuja,jak macie kasę czy jak sie znudzą?
Ja nie zmieniam samochodów, same odchodzą.
U mnie zwykle to są spontany i chęć zrealizowania jakiegoś tam motoryzacyjnego marzenia (focus, mx5) lub po prostu wynik potrzeb (np Scenic czy Ioniq). Oczywiście zawsze na drodze stoi kasa. Bez tego trudno zmieniać auto. MX-5 jest chyba pierwszym samochodem w mojej historii które kupiłem w budżecie za poprzednie auto. Zwykle zmieniałem auta na młodsze i nieco droższe.
Beny napisał(a):Panowie kiedy zmieniacie auta?
Kiedy są pieniądze i ciśnienie na zmianę od przynajmniej roku a ciśnienie powoduje to że nowy pojazd ma to "coś" czym urzeknie i jest drastycznie lepszy. Pojazd zbywam tylko w momencie kiedy nie jest już potrzebny, inaczej mam tendencję do jeżdżenia i jeżdżenia. Jedynym pojazdem który kupiłem na "spontona" była MX-5 i zrobiłem to szybko nim się zorientowałem, że to bez sensu
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Brii myślałem ze masz jakieś clio, a to czarne na zajęciach u loocasa to twoje?
Marzeniem był xedos, i dalej jest fajny i ma to coś dlatego ciężko go sprzedac. Wczoraj ojca do niego przymierzylem o ile wsiadł i wyregulowal fotel max do góry to przy wysiadaniu rzucał mięsem
Chciałem gh w sedanie,myśle na moje 10tys rocznie starczy, ale ostatnio ciągnie mnie do s80, żona gdzieś biale widziała i wniebowzieta. Moze jak juz zmieniać to podarować sobie trochę luxusu.
Marzeniem był xedos, i dalej jest fajny i ma to coś dlatego ciężko go sprzedac. Wczoraj ojca do niego przymierzylem o ile wsiadł i wyregulowal fotel max do góry to przy wysiadaniu rzucał mięsem

Chciałem gh w sedanie,myśle na moje 10tys rocznie starczy, ale ostatnio ciągnie mnie do s80, żona gdzieś biale widziała i wniebowzieta. Moze jak juz zmieniać to podarować sobie trochę luxusu.
-
Przemek...
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT