Czateria... 2021
Skoro wszyscy tu auta zmieniają nie chce ktoś Cupry
? Tania w utrzymaniu, fajne wyposażenie, mały przebieg
DSG i nieco ponad 300 KM. Leasing albo pełna FV23% 
Kurcze, muszę iść wreszcie na jakiś kurs jazdy. Dziś na Modlińskiej w deszczu zaliczyłem taki drift, że gdyby nie kontrola trakcji (jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby pozwoliła na aż tak dużo), to nie byłoby szans, żebym sobie poradził.
Niemniej jednak

Byłem odebrać ubezpieczenie – 2394 zł
Niemniej jednak

Byłem odebrać ubezpieczenie – 2394 zł
To teraz już wiesz dlaczego młodociani kierowcy w BMW rozbijają je na potęgę
Całe lato mało padało to i ludzie odzwyczaili się od mokrej nawierzchni.
Całe lato mało padało to i ludzie odzwyczaili się od mokrej nawierzchni.
Wczoraj w mojej okolicy A4 zablokowana w obie strony, miasto zakorkowane całe z tegoż powodu... Potem na DTS znowu wypadek. Trochę deszczu spadło i wysyp praw jazdy w chipsach.
Dziś na wiosce u rodziców gościu rozwalił auto o barierkę na zakręcie a całe lato był spokój.
Jejku, jak to fajnie przy aucie pogrzebać.....
Zwyczajnie dla przyjemności....
Wymieniłem świece w mikrusie, filtr powietrza, przeciwpyłkowy, poprawilem wycieraczki (jedna za nisko schodziła), wyregulowalem ręczny bo ledwo łapal na ostatnim ząbku.
Żałuję że nie mam gdzie grzebać w klocki bo do garażu nie wejdzie.
Fajnie tak, już zapomniałem jak to jest
Zwyczajnie dla przyjemności....
Wymieniłem świece w mikrusie, filtr powietrza, przeciwpyłkowy, poprawilem wycieraczki (jedna za nisko schodziła), wyregulowalem ręczny bo ledwo łapal na ostatnim ząbku.
Żałuję że nie mam gdzie grzebać w klocki bo do garażu nie wejdzie.
Fajnie tak, już zapomniałem jak to jest
Grzyby napisał(a):Jejku, jak to fajnie przy aucie pogrzebać.....
Przy takim prostym aucie to sam przyjemność gorzej jak trzeba coś grubszego zrobić i śruby się ukręcają albo gwinty lecą wtedy zadajesz sobie pytanie ,,po co mi to było"
Ta, albo pół dnia obniżasz auto na gwincie, po czym okazuje się że obniżyłeś je tak że nie możesz wyjechać z garażu

-
Największy Ścigant
- Od: 19 lis 2015, 19:40
- Auto: Jest:
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
Gib napisał(a):Wymień świece w klocku mogą być tyle te od grodzi, odechce Ci się dłubania DIY na długo
Mam to w planie po niedzieli :p
Kwestia narzędzi.
radzi89 napisał(a):Skoro wszyscy tu auta zmieniają nie chce ktoś Cupry? Tania w utrzymaniu, fajne wyposażenie, mały przebieg
Sprzedajesz auta w nieodpowiednim czasie :p w przyszłym roku bym rozważył, tak samo jak cla
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Grzyby napisał(a):Gib napisał(a):Wymień świece w klocku mogą być tyle te od grodzi, odechce Ci się dłubania DIY na długo
Mam to w planie po niedzieli :p
Kwestia narzędzi.
ja robiłem raz w poprzecznym V6 i jest przesrane jak masz rozbudowany dolot, kupa składania i rozkładania. W każdym razie tak kolorowo jak w K11 nie jest.
Stała pod ścianą prężąc kakao
jacobs napisał(a):radzi89 napisał(a):Skoro wszyscy tu auta zmieniają nie chce ktoś Cupry? Tania w utrzymaniu, fajne wyposażenie, mały przebieg
Sprzedajesz auta w nieodpowiednim czasie :p w przyszłym roku bym rozważył, tak samo jak cla
Czysto teoretycznie jakbym miał zdecydowanego kupca mógłbym poczekać