Czateria... 2021
loockas napisał(a):Ile teraz CNG kosztuje? Dalej 1/2 LPG?
u mnie tak:
Cena 1 kg gazu CNG 4,97 zł brutto
Cena 1 kg gazu LNG 5,08 zł brutto
Grande Punto zużywa od 4 – 6 kg na 100km
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
będzie od nowego roku, o ile ustawa przejdzie, wtedy ceny wrócą do poziomu 3 pln, a benzyna i lpg podrożeją
BTW, cena hurtowa brutto dziś to jakieś 3,73PLN/kg, ale stacje żyją swoim życiem. Ceny spadną bo jakaś akcyza ma zejść z CNG i LNG, a teraz ludzie wyprzedają się z fur na CNG bo drogo. Ja ten temat śledzę bo mi się to o służbowe tematy ociera, więc jak będzie warto się tym interesować to się pochwalę
BTW, cena hurtowa brutto dziś to jakieś 3,73PLN/kg, ale stacje żyją swoim życiem. Ceny spadną bo jakaś akcyza ma zejść z CNG i LNG, a teraz ludzie wyprzedają się z fur na CNG bo drogo. Ja ten temat śledzę bo mi się to o służbowe tematy ociera, więc jak będzie warto się tym interesować to się pochwalę
Ostatnio edytowano 14 wrz 2018, 16:22 przez Bimbak, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam, Tomek
dla komunikacji miejskiej są chyba inne ceny
ja płacę mniej za gaz a za resztę mogę rozwiązać problemyBimbak napisał(a):To tylko generator problemów ten twój gaz i płacę więcej za paliwo, żeby ich nie mieć.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Mi działa cały czas z mała przerwa 
Dave wrzucił solucje dla androidów

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dave wrzucił solucje dla androidów

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Ja tam obsługuje forum na tel przez stronę i jest ok.
nemi napisał(a):Może masz jakiś duży telefon.
mam huawei Mate 10 lite, ma spory ekranik (5,9 ") ale nie żeby jakiś olbrzymi.
myślę że forum jest na tyle proste w budowie że nie ma tragedii i da radę ogarnąć bez cudów wianków.
Dzisiaj pojechałem do znajomego Micrą.
Z 5 minut się brechtal jak mnie w środku zobaczył
Bimb, chyba byś się z nim dogadał stwierdził że ten widok zaburzył mu estetykę na cały dzień
Faktem jest że stojąc w korku Micrą i spoglądając na Yarisa stwierdzam że jakiś taki wielki jest hehe
Dokonałem tuningu i do środka wpakowałem radio Vordon. Całe 119zl w mediaexpert ale ma bt i śmiga jak złe
Może go wypiore jutro?
Z 5 minut się brechtal jak mnie w środku zobaczył
Bimb, chyba byś się z nim dogadał stwierdził że ten widok zaburzył mu estetykę na cały dzień
Faktem jest że stojąc w korku Micrą i spoglądając na Yarisa stwierdzam że jakiś taki wielki jest hehe
Dokonałem tuningu i do środka wpakowałem radio Vordon. Całe 119zl w mediaexpert ale ma bt i śmiga jak złe
Może go wypiore jutro?
Grzyby napisał(a):Może go wypiore jutro?
I już wartość podwojona