loockas napisał(a):Ale Bimbak by zrobił 12...
Bo ja nie mam alergii na wyprzedzanie
www.mazdaspeed.pl
Bimbak napisał(a):Bo ja nie mam alergii na wyprzedzanie
Norreca napisał(a):skoro funkcjonuje dobrze to po co zmieniac ?
Nie ma co w skrajności popadać.loockas napisał(a):Szczerze po tym co widzieliśmy z Brii na trasie do Bydgoszczy, to cieszę się z tej mojej wady. Laska w BMW z dzieckiem w foteliku idąca na czołowe, bo musi 4 auta na raz wyprzedzić :/ I takich aut było kilka...
Bimbak napisał(a):Nie ma co w skrajności popadać.
nemi napisał(a):Norreca napisał(a):skoro funkcjonuje dobrze to po co zmieniac ?
Dobre pytanie. Po prostu nie chcę już BMW, a przyznasz, że kupowanie drugiego kompakta to średni pomysł, jeśli można zrobić jakiś upgrade? Tym bardziej, że przy nowych autach jest to decyzja raczej na lata, bo utrata wartości wyklucza sens zmiany co chwilę.
loockas napisał(a):Bimbak napisał(a):Nie ma co w skrajności popadać.
JasneAle ja lubię oceniać sytuację max w przód jak się tylko da. Foką sobie pozwalałem na więcej. Ioniq z niskich prędkości nie ma problemu by się zebrac, ale z tych 100, żeby wyprzedzić auto jadące 102, potrzebuję już chwilę czasu i miejsca. MX mnie pod tym względem zaskakuje. Mam wrażenie, że to auto się zbiera lepiej z wyższych prędkości niż od zera.
Norreca napisał(a):ale jak mowiles ze musisz miec dwa takie same auta do wozenia dzieci to chyba nie masz duzego wyboru ? bo oba auta musza takie same funkcje spelniac ?
Norreca napisał(a):bo sie zbiera calkiem przyjemnie tak juz na 5k rpm tez bylem zaskoczony za pierwszym razem.
nemi napisał(a):Norreca napisał(a):ale jak mowiles ze musisz miec dwa takie same auta do wozenia dzieci to chyba nie masz duzego wyboru ? bo oba auta musza takie same funkcje spelniac ?
Powiem krótko: nie. Nie muszę mieć takich samych aut i nigdy tego nie twierdziłem. Muszą tylko wozić dzieci i tylko to się zgadza w Twojej wypowiedzi.
Skupiam się na jednym: odpowiednie, wygodne auto do jazdy w trasę i niech to zakończy dywagacje nad kupnem drugiego Golfa czy czegokolwiek mniejszego.
loockas napisał(a):Opel Zafira jest tym "coś lepszego"?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości