nemi napisał(a):BTW – te ramki uratowałem – zdjąłem kilka dni przed kradzieżą, wciąż je mam na strychu.
czyli ta kradzież to była ustawka, wiedziałeś na kiedy się umówiłeś i zdjąłeś ramki klubowe
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Prawdę mówiąc Loockas Twój "park maszyn" jest najsensowniejszy – żadne auto niczego nie udaje. Jedno do wożenia rodziny, jedno na dojazdy do pracy i mimo wszystko nadające się w dłuższą trasę, którą można pokonać oszczędnie i jedno auto, które ma dać tylko przyjemność.
Norreca napisał(a):Nie rozumiem troszke tego marudzenia na jazde MT na autostradzie... o co to za roznica AT czy MT na autostradzie ?
loockas napisał(a): Jeździłem każdą generacją poza obecną i to się prowadzi jak wanna na kółkach.
nemi napisał(a):A hybryda... Nie wiem jak to działa, ale jeśli Golf przejechał powiedzmy 60-70% powyżej 120 km/h, to miałbym z tego jakiś zysk?
jezeli golf jest dla Ciebie wyznacznikiem to po co kupowac cos innego ? dalej kupuj golfa, nie kombi teraz i bedzie mniejsze.
golf ma opcje jak dobrze pamietam hybrydy tez, i po problemie na miasto pasuje.
loockas napisał(a):Trasę Śląsk-Bydgoszcz-Leszno zrobiłem ze średnim 4,2. Z tego znaczna część to autostrada i tempomat na 120-130. Potem auto zabrał brii i zrobił 5.2
brii napisał(a):Część trasy z Bydgoszczy do Leszna nie była autostradami/expresówkami,
loockas napisał(a):No tak, ale te 4.2 miałem u Nynucha pod domem, więc po w zasadzie samej autostradzie/dwupasmówkach. Prędkość jednak ok 120-130 nie więcej, bo nam się nie śpieszyło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości