Mazda CX-3 DK PE '16 by dareme89 120km SoulRed
Szkoda, że ten przycisk od czujników nie jest w konsoli z przyciskami, np. pod wyłącznikiem TCS.
Generalnie jak sprawują Ci się czujniki przednie? Pomagają czy ich w ogóle nie używasz?
Generalnie jak sprawują Ci się czujniki przednie? Pomagają czy ich w ogóle nie używasz?
ja uzywam czesto, wiem ze zaraz ktos powie ze mozna wjezdzac na czuja, no mozna, ale ja mam pewnosc. wjezdzam do 2 garazow mazda i parkuje prawa strona max przy scianie. dzieki czujnikom nie musze non stop patrzec tylko slucham. to cos jak kamera tylna. niby mozna parkowac bez ale jak wygodniej jest z nia. co do przycisku, fakt wyglada srednio, ale z drugiej strony w ogole go nie widac w srodku, tylko przy wsiadaniu ale to tez trzeba tam specjalnie patrzec.
Od ostatniej relacji dość dużo się zmieniło w wyglądzie auta. Modyfikacje:
– felgi 19'' z mazdy 6
– sprężyny eibach
– program na 160KM
– wydech z akcesoriow ASO sebringa
– lotka na klape z akcesoriow ASO
– replika dokladek srebrnych na zderzak przod i tyl z akcesoriow ASO
– nakladki aluminiowe na pedaly z chinskich kolegow
– felgi 19'' z mazdy 6
– sprężyny eibach
– program na 160KM
– wydech z akcesoriow ASO sebringa
– lotka na klape z akcesoriow ASO
– replika dokladek srebrnych na zderzak przod i tyl z akcesoriow ASO
– nakladki aluminiowe na pedaly z chinskich kolegow
Dzięki. Tak auto obecnie ok 105k ma. Na mazdowakim jeździłem tylko do pierwszej wymiany, później zalane penrite (20tys), mitasu ( 40tts ) i amsoil (60,80,95tys). Wszystkie 0w20. Zostałem przy amsoilu bo wg mnie kultura jest najlepsza natomiast zszedłem już na interwały 15k kilometrów.
Witam, super CX-3. Tez mam ale w kolorze machine gray. Chciałbym Cię zapytać, czy testowałeś elementy Adio Bose a szczególnie opcje: CENTERPOINT i AUDIOPILOT. Jeśli tak to bardzo proszę o wrażenia.
Pozdrawiam i szerokości życzę
Pozdrawiam i szerokości życzę
Masz rację poruszaliśmy ten temat tu:
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... &start=100
,nowego kol. poinformuję że Majsiek miał cx3 stąd tamten temat.
Może w nowych jest?
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... &start=100
,nowego kol. poinformuję że Majsiek miał cx3 stąd tamten temat.
Może w nowych jest?
Od pięciu lat nasze cx sy klepią a dalej potrafią mnie zauroczyć , jeszcze po takim spa – śliczniutka
Mojej dzisiaj jak jechałem na spota stuknęło 32 tyś.
Mojej dzisiaj jak jechałem na spota stuknęło 32 tyś.
200 tyś w prawie 5 lat wdać że nie stoi i się kurzy.
Jak patrzę na ten Twój wozik to się upewniam że mimo "dorosłego" przebiegu auto może być zadbane i śliczne , użyłem tych słów bo to w końcu Madzia Wiem że głównie trasy robisz ale naprawdę miło popatrzeć Wiem że autko nie "nadwyrężone" , moje ma prawie 6x mniejszy przebieg ,chociaż wiek podobny , ale ja do pracy na nogach chodzę
Pozdrawiam
Pozdrawiam