BOSCHMANN

ALPINE

PYLE

moje radio to: Clarion 658 RMP
www.mazdaspeed.pl
Xionc napisał(a):jacobs, co Ty mówisz? Słyszałeś kiedys te głośniki Alpine? Dno i wodorosty, gra jak stary Kasprzak.
jacobs napisał(a):powiedziałem co ma wybrać z tych trzech . Nie każdy kupuje głośniki za 300 zł
Xionc napisał(a):http://jtp.ldc.pl/JTP/car_audio/oferta/index.php?cat_id=&man_id=&prod_id=2244
http://jtp.ldc.pl/JTP/car_audio/oferta/ ... od_id=2512
Eternity napisał(a):z tymi mogłabym sie zgodzić...
Eternity napisał(a):W wyborze głośników kieruj się :
– pasmem przenoszenia,
– mocą znamionową, sinusoidalna
Eternity napisał(a):– no i ceną, niektóre nie są warte swojej ceny zeby
Eternity napisał(a):– pamiętać trzeba, że kable to bardzo ważny element w całym car audio( i nie tylko usmiech )
Eternity napisał(a):boshmanny...cena i jakość
Xionc napisał(a): a co na to świstak?
Xionc napisał(a):bzdura
Eternity napisał(a):i temat uważam za zamknięty, ponieważ wiem jaki bedzie tego finał.
Xionc napisał(a):Generalnie i tak mi imponuje Twoja wypowiedź, to ze probujesz sie jakos w temacie audio poruszać, poniewaz 99% dziewczyn ktore znam, nie odroznia magnetofonu typu jamnik od porządnego systemu. Jedyne co potrafią powiedzieć to to, że jest głośniej. Piszę to zupełnie powaznie, bez cienia sarkazmu
jesus napisał(a):dobry temat zaczyna się robić a Ty chcesz już go zamykać nieładnie.
Xionc napisał(a):chodzi o charakterystykę częstotliwościową, czyli o jak największą liniowość głośnika / systemu. Skutecznosc i parę innych rzeczy, to jest ważne. Wiele z nich niest niemierzalnych, i to właśnie nazywa się brzmieniem
super, bardzo pozytywne zainteresowanieXionc napisał(a):pasjonuje się audio od kilku lat
Xionc napisał(a):pasmo przenoszenia podawane przez broducenta buszmena czy innego szajsu jest wyssana z palca
Xionc napisał(a):Generalnie i tak mi imponuje Twoja wypowiedź
Xionc napisał(a):Może spotkamy się na jakimś spocie i posłuchamy roznych sprzętów
jacobs napisał(a):O tym że Eternity zna sie na rzeczach, o których większość dziewczyn nie wie nic, zdążyliśmy sie już przekonać
Eternity napisał(a):Nagłośnienie w mojej Madzi, bedę robić od podstaw i chętnie wysłuchałabym Twoich propozycji zeby
Xionc napisał(a):Taki tylko przykładzik, oczywiście da się taniej.. radio first, glosniki buszmen, elipsy na tył tez buszmen i gra jak ta lala
myślałam właśnie o kupnie tego radia, bo na serię CDA mnie nie staćXionc napisał(a):Alpine 9848RB
uwielbiam takie zdjęcia, na którychXionc napisał(a):DLS R6A 737PLN
Xionc napisał(a):Taki tylko przykładzik, oczywiście da się taniej.. radio first, gra jak ta lala
Eternity napisał(a):Jeszcze zastanawiam się nad :http://www.allegro.pl/item114949052__clarion_dxz_468_audioprofit_firma_.html ( co sądzisz na ten temat?!)
Eternity napisał(a):myślałam właśnie o kupnie tego radia, bo na serię CDA mnie nie stać ysz
Eternity napisał(a):uwielbiam takie zdjęcia, na których killer niewiele widać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje