Czateria... 2021
Kurcze MX-5 jest tak bardzo nie w moim guście, że aż ciężko o coś co podobnie mnie odrzuca. Nie wiem dlaczego ale w sumie podobna S2000 już mi się mega podoba, a do Mazdy zupełnie nie mogę się przekonać mimo, że Edyta bardzo je lubi i co jakiś czas męczy że warto kupić 
Jaka jest teraz konkurencja dla MX-5 ? Tylko Fiat czy coś jeszcze? Nic mi nie przychodzi więcej do głowy oprócz klasy premium z slc, Z4 i boxster.
Nie, nic z górnej półki – kayaba, sachs, ate, trw.Beny napisał(a):Nemi zawias i hamulce czyli co dokladnie ze taka kwota wychodzi? Czy czesci z gornej półki?
Amortyzatory 2*180 + 2*125, ileś tam odboje, tarcze chyba 225 za sztukę przód, ze 200 tył, pewnie klocki też po 200. Mocowania amortyzatora z tyłu jakieś gumowe 2*29+2*90, z przodu łożyska okazały się ok, więc zostały.
Około 1500 robota. Zebrało się po zsumowaniu
Na pewno mógłbym zaoszczędzić dużo na robociźnie, ale próbowałem trzy warsztaty i w jednym zwalili wszystko (nie dali rady nawet poprawić), drugi zaczął mnie naciągnąć, ale nie mam dowodów, a w serwisie aut luksusowych
Dopisano 29 sie 2018 19:00:
Ehhh, trzeba zbieżność zrobić jeszcze. Dziś już nie zdążą
Dobrze że ja za robociznę nie płacę a same graty mam z dobrym rabatem, no i do Vectry/9-3/Croma są te same graty
.
A z tyłu masz tarczobębny? Bo mogą jeszcze koszta dojsc.
Kolega kupił 3 e46, tarcze klocki nowe tylko ręcznego nie było. Zawiozł do mechanika a tam pusto, ktos całe bebechy zapomniał założyć
Kolega kupił 3 e46, tarcze klocki nowe tylko ręcznego nie było. Zawiozł do mechanika a tam pusto, ktos całe bebechy zapomniał założyć

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Ja mam na codzień 32" + 24" (pionowy). Na początku było dziwnie, ale teraz trudno sobie wyobrazić mniejszą przestrzeń. Mój szef używa 3 lub 4 monitorów i chyba najmniejszy ma 38-40" 
radzi89 napisał(a):Jaka jest teraz konkurencja dla MX-5 ? Tylko Fiat czy coś jeszcze? Nic mi nie przychodzi więcej do głowy oprócz klasy premium z slc, Z4 i boxster.
Jeśli używane to Opel GT/pontiac solstice .
Był niedawno jakiś na OtoMoto.
Btw przy NC wygląda jak milion monet a i osiągi zdaje się bardziej męskie .
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le