Czateria... 2021
Gib napisał(a):Witaj na śląsku gdzie nawet informatycy mają pylicę. Ale wyceny OC w miarę niskie
2018.08.27
Warszawa
PM10: 42,3 µg/m3
PM2,5: 29,6 µg/m3
NO2: 78,3 µg/m3
Katowice
PM10: 26,1 µg/m3
PM2,5: 21,9 µg/m3
NO2: 50,4 µg/m3
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Mnie to nie dziwi, tak jest od dawna. Nie wiem skąd przekonanie, że tylko na śląsku jest syf. Reszta kraju nie używa węgla, samochodów, etc? W okresie grzewczym na szczycie list również śląsk nie dominuje.
loockas napisał(a):Spoko, tylko weź pod uwagę że moje auto jest krótsze od chyba każdego kombiaka (4,56m) Wg wiki bagaźnik ma 678/785l w zależności od tego jak przesunięte są tylne fotele.
Voyager wcale nie jest taki wielki – mój jest o niecałe 60cm dłuższy, a zwykły ma chyba coś koło 35cm długości więcej. Inaczej się to odbiera bo bryła jest wyższa.
Bagażnik – jak u ciebie – w zależności od ustawienia tylnego fotela od 580 do 920l.
A jak je wyjmiesz to dostajesz ponad 4000l hyhy
Dopisano 27 sie 2018 10:03:
loockas napisał(a):W okresie grzewczym na szczycie list również śląsk nie dominuje.
Prym wiedzie "czyste świętokrzyskie"

Nie wierzę sam sobie. Daję Alfie ostatnią szansę. Jak przeciągnąłem kilka razy Busso do czerwonego i pojeździłem z 200km to stwierdziłem że kurde no nie mogę. Naprawiłem też kolejny feler (uszkodzone, warto dodać że przeze mnie sterowanie fotela kierowcy) więc kolejna rzecz ogarnięta.
Temat MX5 nie jest zamknięty. Za rok-dwa kupię jako trzecie. A jeśli z jakiegoś powodu NB będą drożeć to na pewno jeszcze stanieje NC
Temat MX5 nie jest zamknięty. Za rok-dwa kupię jako trzecie. A jeśli z jakiegoś powodu NB będą drożeć to na pewno jeszcze stanieje NC
Ostatnio edytowano 27 sie 2018, 20:17 przez Krzemol, łącznie edytowano 1 raz
Krzemol napisał(a):Jak przeciągnąłem kilka razy Busso do czerwonego,
Szaleniec
-
Największy Ścigant
- Od: 19 lis 2015, 19:40
- Auto: Jest:
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
Mi nie musisz mówić. Też mam V6 pod maską, podejrzewam że nawet trochę lepiej brzmiące

-
Największy Ścigant
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
Polemizowałbym. Alfowskie V6 uchodzi za najlepiej brzmiące V6.
In August 2011 EVO magazine wrote that 'the original Alfa Romeo V6 was the most-glorius sounding six cylinder road engine ever'.[9] and the British Classic & Sports Car magazine noted it as "The best sounding engine, this side of a Maserati V8".
Nagraj jakieś media to się przekonamy, u mnie w temacie możesz posłuchać dźwięku mojego silnika.
-
Największy Ścigant
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
marcinowozniako napisał(a):Nagraj jakieś media to się przekonamy, u mnie w temacie możesz posłuchać dźwięku mojego silnika.
Nagrywanie dźwięku uważam za średnio miarodajne a i tak za bardzo nie mam czym oprócz telefonu. Zresztą nie mam potrzeby nic udowadniać, oczywiście to Ty wszedłeś do tematu z szyderą a potem standardową gadką "MX-3 najlepsze"