Czateria... 2021
Neonixos666 napisał(a):a jaki masz przelot i na ile ( czysto teoretycznie ) wycenił byś teraz swój egzemplarz?
~130k, nie wiem bo nie znam aktualnych cen
tylko jest jedno ale, mam zamiar założyć LPG czyli wyjdzie ponad 30 tyś
jest jeszcze taka opcja, krajówka już z LPG ale nie do końca ładna
https://www.otomoto.pl/oferta/renault-g ... xtor=SEC-8
jest jeszcze taka opcja, krajówka już z LPG ale nie do końca ładna

Źle nie wygląda, mój też ma zderzak przejechany lekko i tylną klapę od walenia nią po drzwiach garażu przy otwieraniu 
Z czysto użytkowego podejścia, to ta jasna tapicerka jest nieporozumieniem w takim aucie. Biorąc pod uwagę, że ja to potrzebuję do wożenia dzieci, to wolałbym tego pierwszego.
Jakieś pranie foteli bym musiał zrobić, bo po tych wszystkich letnich wycieczkach z dziećmi zrobił się niezły chlew
Z drugiej strony fajnie mieć takie auto w którym Cię nie interesuje jak ono wygląda z zewnątrz, wewnątrz itd. Ma jeździć i mieścić wszystkich. No i ten bagażnik rozpieszcza. 4 opony 17" i osobno felgi wchodzą bez problemu bez rozkładania foteli tylnych.
Z czysto użytkowego podejścia, to ta jasna tapicerka jest nieporozumieniem w takim aucie. Biorąc pod uwagę, że ja to potrzebuję do wożenia dzieci, to wolałbym tego pierwszego.
Jakieś pranie foteli bym musiał zrobić, bo po tych wszystkich letnich wycieczkach z dziećmi zrobił się niezły chlew
Żona też nie jest entuzjastką jasnego środka, fajnie to wygląda jak jest czyste ale jedna zima plus dzieci i będzie chlew. Eh zakup będzie na wiosnę ale już widzę że na widok otomoto mnie zemdli 
Ktoś tu chciał chyba czasy z profi sprzetu na 1/4 mojej mx3, że niby przekłamują moge urządzenia
http://chrono-tech.pl/online/numer_st.p ... =aktualnie
http://chrono-tech.pl/online/numer_st.p ... =aktualnie
-
Największy Ścigant
- Od: 19 lis 2015, 19:40
- Auto: Jest:
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
Czyli jakoś jedzie czy średnio na jeża? Jestem w miarę zadowolony przede wszystkim powtarzalnością wyników. Mogę brylować szkoda tylko że na zlotach MS prawdopodobnie. Jakbym pojechał na jakieś profi zawody na ćwiartkę to schłostałyby mnie albo civicy z k20 albo jakieś corsy z v6
Dodam że tutaj ta ćwiartka była lekko pod górę, gdyby było równiej to czasy byłyby jeszcze lepsze.
Dodam że tutaj ta ćwiartka była lekko pod górę, gdyby było równiej to czasy byłyby jeszcze lepsze.
-
Największy Ścigant
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
Gib napisał(a):nie jest to AMG killer.
Nikt nigdy nie twierdził że jest

Czas Jarka w klze pobity przez klde
-
Największy Ścigant
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
Gib napisał(a):lukstera, zaturbiaj.
Huehue, nie kręci mnie taki wyścig zbrojeń. Powiem tylko że większość osób w moim aucie pewnie miałaby problem złamać 15s na ćwiarę
Gib napisał(a):Co do AMG to zdaje się była dyskusja i na ten temat, nie pamiętam dokładnie ale i też sobie tego nie wymyśliłem.
Była, zgadzam się, mówiłem wtedy o reakcji na odpuszczenie hamulca i opóźnieniu jakie wtedy występuje, na podstawie tego co zobaczyłem podczas ganiania się właśnie z a45 amg. Doszlismy do porozumienia że ów opóźnienie występowało z powodu nieodpowiedniego trybu itp itd i u Marka w AMG nie występuje.
-
Największy Ścigant
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
loockas napisał(a):Ma jeździć i mieścić wszystkich. No i ten bagażnik rozpieszcza. 4 opony 17" i osobno felgi wchodzą bez problemu bez rozkładania foteli tylnych.
Co ty wiesz o rozpieszczającym bagażniku
4 dorosłych, 2 gości w fotelikach, 2 wielkie walizy + 2 bagaże podręczne, zapas pełnowymiarowy + Ford Ranger z tyłu

Przyznaję że trochę musiałem pogłówkować jak to wszystko zmieścić ale w sumie poszło bezproblemowo
Powietrze mi schodzi z tyłu.... Siet. Trzeba jakiegoś lokalsa wulkanizacyjnego namierzyć, bo dzisiaj musiałem podpompować
Dziś przerzucałem węgiel łopatą, żona mnie nie poznała a córka się bała. Jak bym na przodku robił pół dnia do teraz mam kaszel od tego pyłu
.
Nie mam, nie używam nawet węgla 
Spoko, tylko weź pod uwagę że moje auto jest krótsze od chyba każdego kombiaka (4,56m)
Wg wiki bagaźnik ma 678/785l w zależności od tego jak przesunięte są tylne fotele. Ja nie wiem jak francuzi to zrobili bazując na płycie megane...
Grzyby napisał(a):Co ty wiesz o rozpieszczającym bagażniku
4 dorosłych, 2 gości w fotelikach, 2 wielkie walizy + 2 bagaże podręczne, zapas pełnowymiarowy + Ford Ranger z tyłu
Spoko, tylko weź pod uwagę że moje auto jest krótsze od chyba każdego kombiaka (4,56m)
Scenic jest krótszy od Signum a to przecież Hatchback