Elementy zderzaka
Strona 1 z 1
Witam! Mam pytanie odnośnie części do Mazda 3 BM 2014 (SoulRed). Poszukuje tych części co na zdjęciu. Allegro i inne strony zalane ofertami lecz nie wszystko można znaleść i w idealnym stanie. Czy wie ktoś gdzie dostać części (te na zdjęciu) już w oryginalnym lakierze i w odpowiedniej cenie, abym nie musiał nerki sprzedawać?
Jutro rano prześlę Ci nr katalogowy zderzaka i listwy ozdobnej (chyba że ktoś mnie ubiegnie)
Dopisano 24 sie 2018, 16:51:
Byłem pewny że będę miał nr listwy ozdobnej – niestety mam tylko zderzak. Kod produktu poniżej:
BHN150031B8N
Co do lakierowania – jeśli nie trafisz na używkę to nie będziesz miał polakierowanego elementu. Jeśli szukasz dobrego lakiernika (spokojnie poradzi sobie z lakierem Soul Red) w okolicach Rzeszowa to mogę Ci kogoś polecić na prv.
Dopisano 24 sie 2018, 16:51:
Byłem pewny że będę miał nr listwy ozdobnej – niestety mam tylko zderzak. Kod produktu poniżej:
BHN150031B8N
Co do lakierowania – jeśli nie trafisz na używkę to nie będziesz miał polakierowanego elementu. Jeśli szukasz dobrego lakiernika (spokojnie poradzi sobie z lakierem Soul Red) w okolicach Rzeszowa to mogę Ci kogoś polecić na prv.
Strona 1 z 1