Generalnie to już mi powoli przechodziło z tą sprzedażą ale te jaja z chłodnicą znów mi podniosły ciśnienie. Chyba zimą już będę boki pod Tesco sadził
www.mazdaspeed.pl
Krzemol napisał(a):Generalnie to już mi powoli przechodziło z tą sprzedażą ale te jaja z chłodnicą znów mi podniosły ciśnienie.
Krzemol napisał(a):A żona loockasa już wie?
Krzemol napisał(a):Generalnie to już mi powoli przechodziło z tą sprzedażą ale te jaja z chłodnicą znów mi podniosły ciśnienie. Chyba zimą już będę boki pod Tesco sadził
Krzemol napisał(a):Z drugiej strony kurde ludzie mają 3.0 z początku produkcji i jeżdżą. Sam nie wiem, patowa sytuacja. Czego by człowiek nie zrobił będzie źle. Jak sprzedaż to szkoda kasy (tak luźno to chyba z 7tys w tym roku poszło, boję się liczyć dokładnie), jak zostawię to znów coś padnie i znowu będę sobie pluł w brodę... Z takich grubszych, droższych i źle dostępnych części to mi się jeszcze ECU nie posypało. Oczywiście do 3.2 z niczego innego nie pasuje, nigdzie go nie ma i nikt nie potrafi naprawić. I szpery nie założyłem. Nie ruszyłem też jeszcze niezbyt taniego zawieszenia.
Krzemol napisał(a):Na forum Alfy jest teoria, że na utrzymanie 166 można liczyć 10tys rocznie. Z początku się z tym nie zgadzałem...
Krzemol napisał(a):Nie mam migomatu. No do MX5 mi najbliżej jakbym sprzedał. W sumie to o niczym innym nawet nie myślałem. A piątka do roboty czy na wakacje daje radę.
Neonixos666 napisał(a):myślałem że pójdziesz w coś pokroju Saaba 9-5 turbo.
brii napisał(a):Droższej wyceny ubezpieczenia nigdy jeszcze nie dostałem
Grzyby napisał(a):Ja kiedyś dostałem na szóstkę chyba 8800
nemi napisał(a):Ale mnie typ wczoraj wk***ł nieziemsko
brii napisał(a):Grzyby – już myślałem, że się gdzieś w przyczepie ukisiłeś – odpowiesz mi na mejla?
brii napisał(a):Ło w mordę – jakby tyle zobaczył to chyba bym zszedł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości