Cześć wszystkim,
Po ostatnim sprzątaniu zgubiłem zaślepkę automatycznej skrzyni biegów (zaznaczone na czerwono – zdjęcie w załączniku). Zadzwoniłem do ASO Rzeszów z prośbą o podanie numeru katalogowego tej pierdoły – pan od części niemiło, oraz bezpośrednio dał mi do zrozumienia, że oprócz dnia zakupu samochodu mają klienta w pupie, nie dbają o dobre imię firmy, oraz woli stracić klienta na coroczne przeglądy/zakupy akcesoriów, niż podać jakiś tam kod produktu (i do tego byle zaślepki). No nic, zdarza się. Zadzwoniłem więc do bliższego mi ASO Lubin – po opisaniu problemu przedstawiciel ASO zobowiązał się do oddzwonienia do mnie, gdy tylko znajdzie produkt. Czekam już 4 dzień roboczy. W związku z tym chciałbym zapytać – czy istnieje jakakolwiek możliwość znalezienia tego elementu na własną rękę? Próbowałem już szukać tej części zarówno na naszych jak i zagranicznych stronach z częściami do Mazdy – niestety nic nie znalazłem. Brak zaślepki zaburza mi estetykę wnętrza. Jestem skłonny zamówić ten element w jakimkolwiek rodzimym ASO, tylko... widocznie sam muszę im pomóc.
Jakieś rady?
Zaślepka blokady automatycznej skrzyni biegów [BM]
Strona 1 z 1
Stawiam na BJS9-64-393 za ok 10 PLN.
Ale głowy nie dam sobie uciąć
Ale głowy nie dam sobie uciąć

- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
@darrecki
Dzięki za pomoc, zadzwoniłem do ASO Wrocław Jaremko – kilkanaście sekund i już miałem podany prawidłowy numer części pasujący do tej wersji kolorystycznej wnętrza. Dla potomnych:
BHN-264-393 – Mazda 3 center console cover
Dzięki za pomoc, zadzwoniłem do ASO Wrocław Jaremko – kilkanaście sekund i już miałem podany prawidłowy numer części pasujący do tej wersji kolorystycznej wnętrza. Dla potomnych:
BHN-264-393 – Mazda 3 center console cover
Znając VIN, też bym Ci podał właściwy numer 
Oba numery są do zaślepek, nie mam pojęcia czym się różnią
Oba numery są do zaślepek, nie mam pojęcia czym się różnią
- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
Strona 1 z 1