Mazda Xedos 6 CA KF < KL-DE 93' Sprzedana. Do zamknięcia
Nie no az tak to nie
Ważne że Tobie służy 
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Wczoraj wziąłem się za polerkę lakieru. Robota czysto amatorska, pasta K2 Turbo za 8zł i próba jedynie na elementach, które nie były lakierowane rok temu, ponieważ te błyszczą się jak lustro. Próba jak najbardziej udana, co widać na zdjęciach a w rzeczywistości efekt jest naprawdę zadowalający 
Zaraz będzie fala hejtu, jak u mnie było za K2
co jak co, ale daje rade. Utrzymywał się lekko ponad 5 miesięcy więc myślę, że spoko opcja 
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
Nie powiem, gdzie to mam. Pisałem niejednokrotnie, że jeśli samochód zostanie u mnie to w przyszłym roku idzie nowy lakier na resztę elementów, więc z tymi lakierniczo zużytymi, mogę sobie robić co chcę, jak i z całym samochodem. A nawet, jeśli zmienię zdanie to doraźnie efekt jest całkiem dobry. Dzięki
Pozdrawiam;)
I po wczasach. Rybarzowice – Koszalin, Unieście, Gniezno, Wrocław i do domu. Ponad 1800 km w upałach Xedos pokonał dzielnie.
Na fotach wyglądają jak dwa różne modele 

Nie żyje się po to aby pracować!
_____Pracuje się po to żeby żyć.
Co do chromów jest wyjaśnione wcześniej skąd się wzięły. Będzie lakierowany cały to chromy znikną:) Mi
to ogólnie nie przeszkadza.Nie chcesz wiedzieć jak wygląda lakier pod tymi chromami, takiego kupiłem ale listwy czarne miał i to 3 a nie 4, jednej już brakowało bo odpadła....
to ogólnie nie przeszkadza.Nie chcesz wiedzieć jak wygląda lakier pod tymi chromami, takiego kupiłem ale listwy czarne miał i to 3 a nie 4, jednej już brakowało bo odpadła....
Jak klikniesz na fotę jest prawidłowo. Czemu tak się dzieje 
Bolec 721 – do swojego wątku! Gdzie on?

Bolec 721 – do swojego wątku! Gdzie on?
Nie żyje się po to aby pracować!