kobem napisał(a):We Wrocławiu w Mazda Wróbel około 1150, Mazda Jaremko 1300zl
no dobra ale to są ceny z montażem – ja jestem ciekaw w którym aso ktoś za 460 oferował czesci
www.mazdaspeed.pl
kobem napisał(a):We Wrocławiu w Mazda Wróbel około 1150, Mazda Jaremko 1300zl
sevecc napisał(a):kobem napisał(a):We Wrocławiu w Mazda Wróbel około 1150, Mazda Jaremko 1300zl
a z ciekawości – jakie mają najbliższe terminy ?
kobem napisał(a):sevecc napisał(a):kobem napisał(a):We Wrocławiu w Mazda Wróbel około 1150, Mazda Jaremko 1300zl
a z ciekawości – jakie mają najbliższe terminy ?
Jaremko koniec sierpnia
Wróbel maja dac znać do końca tygodnia.
Ale widzę ze już masz zamontowane. Jak się sprawuje ? Bez komplikacji montaż ?
sevecc napisał(a):No to wjechało
Mazda Bednarscy Łysomice – bardzo polecam przy okazji
popi2009 napisał(a):sevecc napisał(a):No to wjechało
Mazda Bednarscy Łysomice – bardzo polecam przy okazji
\
da sie sluchac radia majac odpalone carplay?
sevecc napisał(a):No i szkoda, że na HUDzie nie ma wskazówek od navi z Maps.
Qwer123 napisał(a):Przyznam, że kupując auto pół roku temu liczyłem, że w końcu Android Auto trafi do Mazd i super że stało się to tak szybko. Cena ~1000zł jest do przyjęcia, gdyby nie dwa minusy:
1. Z tego co wyczytałem działa tylko po kablu? Rozumiem, że prawdopodobnie Bluetooth by nie wyrobił przy takiej ilości danych ale jednak jeżeli to prawda to troszkę ogranicza to funkcjonalność. Pomijając już konieczność podłączania kabla za każdym razem, dochodzi bardzo powolne ładowanie telefonu przez port USB. Przy włączonym internecie i wyświetlaczu mój telefon jest właściwe tylko podtrzymywany. Ok, wyswietlacz będzie mógł być teraz wygaszony ale pewnie dużo to nie zmieni.
2.sevecc napisał(a):No i szkoda, że na HUDzie nie ma wskazówek od navi z Maps.
To też spory minus. Ktoś wie czy jest szansa, że zostanie to poprawione w przyszłości?
Qwer123 napisał(a):A czy montująć w serwisie muszę zdecydować się na Android Auto bądź AppleCarPlay czy dostaje od razu oba?
Qwer123 napisał(a):Przyznam, że kupując auto pół roku temu liczyłem, że w końcu Android Auto trafi do Mazd i super że stało się to tak szybko. Cena ~1000zł jest do przyjęcia, gdyby nie dwa minusy:
1. Z tego co wyczytałem działa tylko po kablu? Rozumiem, że prawdopodobnie Bluetooth by nie wyrobił przy takiej ilości danych ale jednak jeżeli to prawda to troszkę ogranicza to funkcjonalność. Pomijając już konieczność podłączania kabla za każdym razem, dochodzi bardzo powolne ładowanie telefonu przez port USB. Przy włączonym internecie i wyświetlaczu mój telefon jest właściwe tylko podtrzymywany. Ok, wyswietlacz będzie mógł być teraz wygaszony ale pewnie dużo to nie zmieni.
2.sevecc napisał(a):No i szkoda, że na HUDzie nie ma wskazówek od navi z Maps.
To też spory minus. Ktoś wie czy jest szansa, że zostanie to dodane w przyszłości?
makmarc napisał(a):Ceny są jak widzę bardzo rozbieżne, na grupie na FB chłopaki piszą o różnych regionach w PL, i ceny za sprzęt to ok. 460zł plus ok. 500zł robocizna. Po dzisiejszej rozmowie telefonicznej z ASO Gołembiewscy w Warszawie usłyszałem koszt ok. 1500zł, a to już chyba troszkę bogato. Gdybym miał bliżej inne opcje ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość