Witam.Bardzo dziekuje za mile slowa

Nie wiem czy sie z Toba zgodze bo ladnych mazd jest sporo aaaale dzieki za uznanie
Robiac to i tamto zawsze mysle zeby poprawic wyglad a nie oszpecic auto-ot i cala tajemnica
Teraz dywaniki.Co do jakosci nie mam jeszcze wiedzy bo sa w aucie dwa tygodnie.Jasne,ze zuzywa sie moj bo pozostale nie za czesto dreptane

Powiem tak-widze lekkie ugniecenie w wykladzinie od prawej nogi ale nie robie z tego tragedii.Sie skonczy zamowie nastepny.Mysle,ze da sie kupic albo jeden albo dwa przednie.Koszt kontra ori jest symboliczny a wybralem te bo bardziej niz logo wolalem wybrac czerwone szycie zgodne z tapicerka.Od razu mowie,ze pytalem producenta ale wyszycie logo jest niewykonalne..Dodam jeszcze tylko ,ze w naturze wygladaja duzo lepiej niz na fotach.Do spasowanie tez nie mam zastrzezen.Troche podnosza sie narozniki u pasazera aaale..za taka kase.Zreszta moze ulegna z czasem.I co jeszce mi sierzucilo w oczy-myslalem,ze mamy w autach czarne wykladziny ale przy tych czarnych jak smola dywanikach ta czern jakas taka wyblaknieta

Mialem plan zrobic tylko przednie ale sie przylozylem i masz caly komplet.Popatrz i decyduj,moim zdaniem sa oki