Tutaj się witamy
witam wszystkich mysle ze uda mi sie cos wniesc w to forum, jestem elektronikiem samochodowym i mam duzo specjalizacje , moze nie bede sie udzielal czesto bo duzo pracy mam ale bede zagladał.
ostatnio zmodyfikowalem swoje klucze samochodowe i zrobilem scyzoryk. kilka osob juz nawet przyjezdzalo i dorabialem im klucze .
pozdrawiam gg 149812
ostatnio zmodyfikowalem swoje klucze samochodowe i zrobilem scyzoryk. kilka osob juz nawet przyjezdzalo i dorabialem im klucze .
pozdrawiam gg 149812
- Od: 5 sie 2018, 14:12
- Auto: mazda 3
Witam wszystkich
Gdyby ktoś chciał dołożyć Android Auto, Castscreen lub videoplayer lub inne bajerki do Mzd Connect to chętnie zapraszam(ogarniam nawet zablokowany soft)
A jak ktoś nie ma mzd connect to mogę też włączyć coming home, find my car oraz ryglowanie zamków według poradnika http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?t=202227
Pozdrawiam z Brodnicy kuj-pom
Gdyby ktoś chciał dołożyć Android Auto, Castscreen lub videoplayer lub inne bajerki do Mzd Connect to chętnie zapraszam(ogarniam nawet zablokowany soft)
A jak ktoś nie ma mzd connect to mogę też włączyć coming home, find my car oraz ryglowanie zamków według poradnika http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?t=202227
Pozdrawiam z Brodnicy kuj-pom
Witam
Wracam po długiej nieobecności pod innym Nickiem (wcześniej MMM), bo stary niby zajęty, ale hasła nie mogłem odzyskać.
Jeżdżę nadal (jeszcze) Mazdą 6 GJ, to moja druga szóstka, pytanie czy będzie kolejna (?)
Pozdrawiam
Wracam po długiej nieobecności pod innym Nickiem (wcześniej MMM), bo stary niby zajęty, ale hasła nie mogłem odzyskać.
Jeżdżę nadal (jeszcze) Mazdą 6 GJ, to moja druga szóstka, pytanie czy będzie kolejna (?)
Pozdrawiam
- Od: 5 sie 2005, 08:21
- Auto: M6 SkyEnergy 2,0 AT kombi
Witam.
W tym momencie jeszcze nie posiadam Mazdy ... ale usilnie jej poszukuję.
Jak wiadomo w PL nie ma lekko, ale mam nadzieję że coś się trafi.
Szukam dla żony Mazdy 2 mk2 z początkowych lat produkcji.
W tym momencie pewnie częściej będę pytał niż odpowiadał ... ale z czasem i zdobytą wiedzą mam nadzieję że się to zmieni
Pozdrawiam,
Piotr
W tym momencie jeszcze nie posiadam Mazdy ... ale usilnie jej poszukuję.
Jak wiadomo w PL nie ma lekko, ale mam nadzieję że coś się trafi.
Szukam dla żony Mazdy 2 mk2 z początkowych lat produkcji.
W tym momencie pewnie częściej będę pytał niż odpowiadał ... ale z czasem i zdobytą wiedzą mam nadzieję że się to zmieni
Pozdrawiam,
Piotr
- Od: 15 sie 2018, 12:01
Witam wszystkich serdecznie. Mam mazde od kilku lat jednak sporo stała dzięki czemu ma dosyć niski przebieg. jak na 94 rok produkcji
. Jest to xedos9 2.0 v6. Mam z nią trochę kłopotów od samego początku ale się nie poddaje i brne cały czas do przodu. Jest jeszcze parę rzeczy które chciałbym zrobić. Liczę na waszą pomoc.
Pozdrawiam. Dżini
- Od: 31 mar 2018, 11:22
- Auto: Mazda Xedos 9 2.0 v6 105kW. 94r.