Wymiana drążka kierowniczego
Strona 1 z 1
No i stalo sie zlamalem drazek kierowniczy na terenie londynu ..! Pytanko: owy drazek przyslalo mi z polski, biegne do mechanika a tu zonk nie ten rozmiar ,za krutki i gwint za maly
Dwonie do baby do slepu a ona na to ze to jest drazek z katalogu i tylko ten jeden tam jest. pomozcie bo nie wiem co robic. gdzie zamowic i jaki zeby byl dobry (no i szybka dostawa) ... Londyn odpada bo krzycza sobie za niego 100 funtow 

Ostatnio edytowano 14 lip 2006, 22:58 przez radekkm, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 22 maja 2006, 23:35
- Auto: Jest
68.80 euroradekkm napisał(a): drazek to E018-32-240
45 euro i tylko oryginał w sieci mazdy. Kupując w polsce musisz doliczyc vat 22%.radekkm napisał(a):koncowka to 8AB2-32-280
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
No i w koncu udalo mi sie dostac wlasciwy tyle ze wymienialem go u mechanika rzeznika
Byla potrzeba zalozenia starego po raz drugi i kiedy zobaczylem gwint starego po wyjeciu caly byl pociety...
no i nowy musial wkrecac z duza sila.... czy to moze spowodowac ze nie bedzie trzymal
?
A i jak go wkrecal to uzywal klucza hydraulicznego krecac galke na koncu drazka przy gwincie (nie w miescu na klucz tylko chwytal za cala galke...) cala porysowal i pogniutl
! Co robic?? bedzie trzymac
pomozcie bo az sie boje jezdzic

Byla potrzeba zalozenia starego po raz drugi i kiedy zobaczylem gwint starego po wyjeciu caly byl pociety...
no i nowy musial wkrecac z duza sila.... czy to moze spowodowac ze nie bedzie trzymal
A i jak go wkrecal to uzywal klucza hydraulicznego krecac galke na koncu drazka przy gwincie (nie w miescu na klucz tylko chwytal za cala galke...) cala porysowal i pogniutl

- Od: 22 maja 2006, 23:35
- Auto: Jest
Strona 1 z 1