Qrde miałem być a mnie nie będzie ... I żałuje bo mazde mam nie całe 30dni a i we wrocku nie mieszkam bardzo długo więc nie bardzo wiem gdzie z czym i do kogo jeździć. A co jest oczywiście najważniejsze miło by było Was mazda-freeków poznać:)
no wiec na parking się spózniłem ale po 17 objechałem cały ten lasek tak mi sie wydaje i wszystkie dziury w polnej drodze jakie sie dało zaliczyłem spodem mojej madzi i was nie znalazlem lipa no a piwko to miałem ze sobą i koło 18 30 się poddałem poszukiwania przerwałem ii pojechałem do domu meczyk sobie obejrzec no ale nastepnym razem może wezme jakis telefon i sie uda. Bardzo żałuję że sie tym razem nie odnależliśmy czy to wogóle się odbyło
No i po spocie. Było bardzo miło szczególnie, że poznałem nowych klubowiczów i użytkowników Mazd. Szkoda tylko, że wszyscy którzy deklarowali się przyjechać nie zaszczycili nas swoją obecnością. Niech żałują Snikers – widać ominąłeś jedną drogę Lasku, a szkoda.
Pozdrawiam wszystkich i do następnego Spota[/b]
Kurcze wjechałem asfaltem i zjechałem do lasku, a potem to juz do końca dojechałem kurcze tez żałuje tym bardziej że kreciłem sie po okolicy do 18 45 z nadzieją że wreszcie wjade tam gdzie trza nawet mazde na ta okazje wypucowałem
Mnie udało się dotrzeć mimo braku zapowiedzi.
Było naprawdę bardzo sympatycznie (miła atmosfera, smaczne jedzonko, i miliony komarów którym stawialiśmy dzielny opór )
Gdyby nie finał MŚ to pewnie byśmy sobie dłużej posiedzieli...
Pozdrawiam wszystkich i
Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach...
ZAMIAST MAZDY 6 – AUDI A6 poprzednie auto : XEDOS 9