Czateria... 2021
Zaczyna to przypominać Porsche 911 

Teraz jest 7 FL. Nie ma jeszcze 8, aczkolwiek VW rozpoczął wymianę silników. Zniknął z oferty już 1.4 TSi, jest 1.5 TSi.
Chyba najmniejsza różnica od przodu jest między 5 a 6, pozostałe są dość dobrze rozpoznawalne.
Jak użytkownik 3 już golfa (6 miałem 2 tygodnie, pierwszą 7 po FL 7,5 miesiąca, drugie 7 po FL już 4 miesiąc). Wszystkie to 1.4 TSi.
Łącznie przejechałem nimi już ponad 40 tyś km.
Chyba najmniejsza różnica od przodu jest między 5 a 6, pozostałe są dość dobrze rozpoznawalne.
Jak użytkownik 3 już golfa (6 miałem 2 tygodnie, pierwszą 7 po FL 7,5 miesiąca, drugie 7 po FL już 4 miesiąc). Wszystkie to 1.4 TSi.
Łącznie przejechałem nimi już ponad 40 tyś km.
..::Born To Rise Hell::..
To sporo sporo więcej niż ja. Bądź co bądź u mnie to auto pokonuje mało KM zarówno miesięcznie jak i rocznie. Ale za to jak pokonuje

-
Największy Ścigant
- Od: 19 lis 2015, 19:40
- Auto: Jest:
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
No to w sumie nie wiele mniej
Tak mi się kojarzy, bo w pierwszym roku zrobiłem 20kkm i to zadecydowało, że wrzucam LPG. Potem było pamiętne 30k i następne 2 lata po ~20. No ale wtedy jeździłem do pracy, w weekendy na studia, na wszystkie zloty i spoty MS czy na bigmaca do Zakopanego
Kurła, kiedyś to było.
Kurła, kiedyś to było.
Ja miałem czas, że przejeżdżałem 25.000 km jakimś cudem – właśnie Mazdą. Dojeżdżałem na uczelnię 50 km dziennie. Teraz niby robię 42 km 4 dni w tygodniu, ale nie robię takich przebiegów jak w dwa "najlepsze" lata.
Golfem jeżdżę sporadycznie – dwa tygodnie temu byłem kawałek od domu i przedwczoraj do roboty, żeby nie rdzewiały hamulce. Jak nigdzie nie wyjeżdżam, to staram się jeździć do pracy 3xBMW i 1xVW. Wielkie przebiegi z tego nie wyjdą.
Golfem jeżdżę sporadycznie – dwa tygodnie temu byłem kawałek od domu i przedwczoraj do roboty, żeby nie rdzewiały hamulce. Jak nigdzie nie wyjeżdżam, to staram się jeździć do pracy 3xBMW i 1xVW. Wielkie przebiegi z tego nie wyjdą.
loockas napisał(a):JohnnyB napisał(a):Łącznie przejechałem nimi już ponad 40 tyś km.
Phi, ja 80-90k Mazdą uwaga, uwaga... MX-3
Nadal golem smigam
Najwiecej jak do tej pory to L3 jakies 80 tys w chyba 15 miesiecy
..::Born To Rise Hell::..
To ja mazda ponad 100kkm tyle że ileś tam lat. I w stosunku jakość cena, chyba żadne auto już jej nie przebije. Gdyby nie rdza, to auto super.
Co do golfa to 7 przed fl nie ma ledowych reflektorów a po fl ma? Na ulicy bym nie rozpoznał który to ktory.
Co do golfa to 7 przed fl nie ma ledowych reflektorów a po fl ma? Na ulicy bym nie rozpoznał który to ktory.
a ja nie pamiętam, jakbym nie jeździł wychodzi mi 8-12 tys rocznie więc u mnie to kwestia liczby lat posiadania auta. Najmniej za to Sierrą ale za to najwięcej spinów nią miałem 
Stała pod ścianą prężąc kakao
A ja dziś w 159 siedziałem, jakie to małe wysiadajac zachaczyłem o futryne
Plastiki w środku zmeczone strasznie a auto z 2008, ale ponoć na 240kunia zrobiona
jak na lakier przyjedzie to sie karne mocnym dieslem ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Plastiki w środku zmeczone strasznie a auto z 2008, ale ponoć na 240kunia zrobiona
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Radzę Ci że rób przejażdżek mocnym dieslem bo jak poczujesz Nm na plecach to już nigdy nie będziesz chciał benzyną jeździć