KRAKÓW
Witam
Nie wiem gdzie zamieścić taką ciekawostkę? , ale płynąc łodzią motorową z i do portu na Helu zauważyłem "spota" na molo portowym , już dalej na północy się nie dało... .Oczywiście natychmiast po wysiadce w porcie tam się udałem i fotki zamieszczam, myślałem że Rafał grilla organizuje
Szkoda że moja stała kilometr dalej ,a mnie się nie chciało wracać bo oczywiście na plażę zasuwałem po rejsie, nawiasem mówiąc łódką 2x mocniejszą prawie od Rafała Mazdy
Pozdrawiam
PS
A tu link
https://moto.trojmiasto.pl/Mazda-n124808.html
Nie wiem gdzie zamieścić taką ciekawostkę? , ale płynąc łodzią motorową z i do portu na Helu zauważyłem "spota" na molo portowym , już dalej na północy się nie dało... .Oczywiście natychmiast po wysiadce w porcie tam się udałem i fotki zamieszczam, myślałem że Rafał grilla organizuje
Szkoda że moja stała kilometr dalej ,a mnie się nie chciało wracać bo oczywiście na plażę zasuwałem po rejsie, nawiasem mówiąc łódką 2x mocniejszą prawie od Rafała Mazdy
Pozdrawiam
PS
A tu link
https://moto.trojmiasto.pl/Mazda-n124808.html
Tyle nowej rdzy w jednym miejscu Znaczy, że mam za słabe auto
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Masz rację z tą rdzą, mają szczęście że pogoda była bezwietrzna prawie , bo jak by słona bryza uderzyła w te autka to do salonu by w innym kolorze wróciły o zadowoleniu klientów w przyszłości nie wspomnę .Co do mocy to masz wystarczającą , ta motorówka mimo tylu koni to rozwijała prędkość z pasażerami ok 120 /h , tak przynajmniej mówili , natomiast czuło się że tafla wody twarda jak asfalt przy "podskokach"
Przypomnij mi ile ta Twoja czarnula ma kucy
Pozdrawiam
Przypomnij mi ile ta Twoja czarnula ma kucy
Pozdrawiam
Marne 339
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Pewnie jakiś test drive zrobili
Słyszałem od kumpla który w renault pracuje że mają takie wyjazdy na których testują nowe auta do granic możliwości. Ostatnio w dwóch Dasterach silniki zajeździli
Słyszałem od kumpla który w renault pracuje że mają takie wyjazdy na których testują nowe auta do granic możliwości. Ostatnio w dwóch Dasterach silniki zajeździli
- Od: 4 mar 2015, 15:39
- Auto: Mazda 6 GJ
Mazda 6 GG
Raczej nie , na Helu jedna wąska droga , z ciekawostek dodam że po rozmowie z Panem który tam doglądał tych "bestii" to jacyś oficjele mieli jeździć-paradować w tych autkach i były one wszystkie zapalone! wsiadać i jechać w każdym woda mineralna tylko ręczny je trzymał a facet był w tym momencie jeden .Z daleka widziałem że dopłynął katamaran z ludźmi pod flagą-banderą Mazdy ,ale dalej się tym nie interesowałem, dopiero tego powyższego linka znalazłem później .
Jakieś bardzo wstępne rozmowy poruszyłem z Lajcikiem, na szczegóły pozostaje poczekać
Pozdrawiam kolegę NayeR widzianego wczoraj przy carrefourze na zakopiańskiej.
Pozdrawiam kolegę NayeR widzianego wczoraj przy carrefourze na zakopiańskiej.
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Zapraszam na spotkanie cykliczne, najbliższa niedziela tj. 8.07 o godzinie 16. Parking CH Plaza
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
- Od: 23 paź 2015, 16:05
- Auto: Mazda 6 2.0 05r
balcerek napisał(a):Siema. Dawno mnie tu nie było. Może w końcu uda mi się zaglądnąć. Zobaczę, czy samochód już będę miał
no przyjedz w końcu zobaczymy co tam zrobiłeś w maździe
Mazda 6 GG
Dzięki wszystkim za dzisiaj Michał proszę jak zawsze o jakiej fotki
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
xRafalx napisał(a):Dzięki wszystkim za dzisiaj Michał proszę jak zawsze o jakiej fotki
Dzięki dzięki Miło było znowu Was zobaczyć
wrzucam fotki. Niestety bez szału dziś
viewtopic.php?f=515&t=156228&p=3344497#p3344497
Dopisano 9 lip 2018, 19:18:
Gdzie mój sąsiad? PATRZ co znalazłem
https://www.instagram.com/p/BlA7ksIDCCM ... ldo9t0zmxh
Mazda 6 GG
Balcerek choćby MPKiem przyjedź , dawno Cię nie widziałem , bo nie możesz dotrzeć
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jasne. Mój teść Singo, no i może WiśniaUS podjechać bo właśnie kupił.
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08