Pixers Ring Open Track Day – 10 lipca 2018
Ja tam mogę być na 10:00. Zastanawiam się czy jechać dzień wcześniej czy nie. Taki młody już nie jestem i nie chce mi się za bardzo napidalać 300km z rańca, cały dzień się wygłupiać na torze i jechać kolejne 300km w bardzo komfortowym pojeździe 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ja biorę z pomiarem.
Jak pojadę dzień wcześniej, to się schleje i będę jeszcze bardziej wyrąbany
Poza tym ja mam spoko trasę 
brii napisał(a):. Taki młody już nie jestem i nie chce mi się za bardzo napidalać 300km z rańca, cały dzień się wygłupiać na torze i jechać kolejne 300km w bardzo komfortowym pojeździe
Jak pojadę dzień wcześniej, to się schleje i będę jeszcze bardziej wyrąbany
Dobra kupione ... tam jest zasada kto pierwszy ten lepszy chyba że jest jakiś klubowicz na twoje miejsce to wypie ... jeżdżaj?
No i czy ja mam klocki hamulcowe jeszcze? Doskonałe pytanie!
No i czy ja mam klocki hamulcowe jeszcze? Doskonałe pytanie!
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):Dobra kupione ... tam jest zasada kto pierwszy ten lepszy chyba że jest jakiś klubowicz na twoje miejsce to wypie ... jeżdżaj?
Coś tam jest z tym pierwszenstwem, ale z tego co pisali to w niczym to nie przeszkadza. Po prostu wjezdzasz po nich. Po 10 minutach jest koniec sesji i masz i tak przerwe. Ostatnio widziałem zdjecia z weekendu to była parenascie aut. W tygodniu nie spodziewam się tłoku.
Bimbak napisał(a):Bierzecie z pomiarem czasu?
Jak szaleć to szaleć
loockas napisał(a):Jak pojadę dzień wcześniej, to się schleje i będę jeszcze bardziej wyrąbany
Mam podobne obawienia, ale mam mocne postanowienie by się nie nabąbić i iść spać o ludzkiej porze
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Bimbak napisał(a):No i czy ja mam klocki hamulcowe jeszcze? Doskonałe pytanie!
Bardzo dobre pytanie, trzeba jeszcze sprawdzić czy trzeba kupić jedną czy cztery opony

Jak już tyle przejadę i zainwestuję w nocleg to chcę z tego trackdaya wycisnąć ile się da 
Że niby ma padać? 
Ale sobie hotel znalazłem – nie dość, że blisko to śniadanie dostanę i jeszcze basen jest – wszystko za 80zł
Ale sobie hotel znalazłem – nie dość, że blisko to śniadanie dostanę i jeszcze basen jest – wszystko za 80zł
brii napisał(a):Że niby ma padać?
dobrze się targujesz widocznie :d
No niby codziennie może pokropić ale w prognozie na środę cały dzień obszczany
Pozdrawiam, Tomek
Bimbak napisał(a):dobrze się targujesz widocznie :d
Booking 60zł dopłaca i w dodatku lastminet
Bimbak napisał(a):na środę cały dzień obszczany