Myslalem podjechac na regulacje ale po tej lekturze nie wiem czy mi sie chce..
Na szczescie ten mankament nie zakloci mojego zachwytu dla madzi
www.mazdaspeed.pl

Charakterystyka skrzyni wiadomo została natomiast, bardziej gładko biegi wchodzą.  ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
 Bo jak TAK to bym jeszcze poczekał.

mirfex69 napisał(a):...planowalem zarządzić w ASO regulacje ciegien.Tylko jak poczytalem opinie kolegow po tej operacji to zaczynam sie zastanawiac czy to ma sens

Może na zachodzie mają lepszych fachowców jak w PL?

child napisał(a):Ze względu na to, że problem zmniejsza się/znika po rozgrzaniu powiedziałbym, że to raczej kwestia oleju...
Jako że nie ma (A SZKODA) nie dość że wskaźnika temperatury płynu chłodnicy a tym bardziej temperatury Oleju. Wiesz, może ile czasu olej w skrzyni osiąga temperaturę optymalną?, A co do tej lampki niebieskiej co gaśnie po lekkim rozgrzaniu, ktoś pisał że gaśnie przy 50C inny że przy 55C, macie takie info?
Pozdrawiam,
Dopisano 25 sty 2019, 10:56:mirfex69 napisał(a):Nie podziele chyba zdania kolegi bo u mnie haczenie biegow jest niezalezne od rozgrzania skrzyni/olejuCzasem nawet na zimnym jest lepiej niz na cieplym.Ostatecznie nie ma reguły..
Da sie do tego przyzwyczaic ale jest irytujace gdy sie pomysli,ze auto ma kilka lat i nieduzy przebieg.
Za tydzien przeglad olejowy,planowalem zarządzić w ASO regulacje ciegien.Tylko jak poczytalem opinie kolegow po tej operacji to zaczynam sie zastanawiac czy to ma sens
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości