Witam was wszystkich ponownie.
Mam następujące pytanie odnośnie nr vin, nie wiem czy to odpowiedni dział, ale jeśli zły proszę mnie przenieść.
Otóż kupiłem parę dni temu te autko mazda 3 z 2015 r. i wiem już gdzie znajduję się nr vin pod siedzeniem pasażera pod dywanikiem i na słupku prawym, ale co mnie zastanowiło na przedniej szybie jest miejsce też na nr vin i jest czarna obramówka szyby, wiem że wersje USA tam umieszczają nr vin lecz czy wersje europejskie i USA montują te same szyby? czy może sprzedający ukrył przede mną uszkodzenie i wymienił szybę przednią z wersji USA?
jak jest z waszymi autkami w wersji europejskiej czy u was też jest tam miejsce na nr vin?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź,
Brak numeru VIN na przedniej szybie
Strona 1 z 1
U mnie w wersji europejskiej,kupionej w salonie w Polsce to miejsce jest na szybie ale nie ma pod nim nr VIN
Wydaje mi się że występował tam tylko w wersji robionej w Japonii a to co jest teraz to Mexico
Wydaje mi się że występował tam tylko w wersji robionej w Japonii a to co jest teraz to Mexico
Vin maja tam tylko auta na rynek UK.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Strona 1 z 1