Mazda 626 GE FP 95r.
Popatrz miałem komplet do swapu na sprzedaż, jak bys się zdecydował to chwila i by było po robocie, a lakier to wiadomo, że z czasem, w trójce też mam co nieco do malowania 

- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
łee taki szrot na pierwszym planie
Bo jak się kocha Mazdy to już jest taki gust, że niemieckie nie podchodzą :–) ja szukam na razie GF/GW bo te znam i wrócić chcę do dużego auta bo Demio nie zdaje egzaminu w moich potrzebach ;/ a też szkoda bo wszystko z nią dobrze
Ale jakbyś sprzedawał nadal to czemu by nie GE i na forum by została ;–)
A czemu mówisz, że coraz mniej części? Do GE to ja więcej zawsze znalazłem niż do GF xD
Jak coś to wysłałem Ci maila ;–)
Jakby nie dotarł to daj smsa 722-137-131, bo jestem zainteresowany ;–)
A czemu mówisz, że coraz mniej części? Do GE to ja więcej zawsze znalazłem niż do GF xD
Jak coś to wysłałem Ci maila ;–)
Jakby nie dotarł to daj smsa 722-137-131, bo jestem zainteresowany ;–)
Tego też się boje, że przesiądę się do mniejszego auta i będzie zawód
i będę chciał wrócić jak Ty
Części eksploatacyjne jeszcze nie najgorzej ale jak chciałem kiedyś skompletować klimę np to masakra, jakieś fajniejsze dodatki tak samo :/ Halogenów bardzo długo szukałem... Odpisałem na pw (tylko nie wiem czy zadowoli Cię moja odpowiedź) 
Części eksploatacyjne jeszcze nie najgorzej ale jak chciałem kiedyś skompletować klimę np to masakra, jakieś fajniejsze dodatki tak samo :/ Halogenów bardzo długo szukałem... Odpisałem na pw (tylko nie wiem czy zadowoli Cię moja odpowiedź) 
- Od: 15 mar 2016, 19:48
- Auto: Mazda 626 GE liftback
1.8 benzyna 90km
1995r.