salata69 napisał(a):Gdzie są foty jak auto teraz wygląda i co to za skóry? Ile auto przytyło po wygłuszeniu i zmianie foteli na skórkę?
Skóry od wersji poliftowej, klasyczne Zdjęć wnętrza nie ma, bo wymaga jeszcze kilku poprawek.
Auto wygląda teraz tak Wjechał w końcu pakiet Aero, ale reszta planowanych modyfikacji musi poczekać do wiosny, na lepszą pogodę i przesyłki zza oceanu
Żeby nie było nudno – kilka zdjęć z prac montażowych, przy okazji których poprawiona została konserwacja kielichów oraz zakonserwowane zostały belki pod zderzakiem. Gdyby nie pomoc nieocenionego taty, zeszłoby mi się z tym znacznie dłużej
Jak zawsze spóźniony zapłon z aktualizacją wątku na forum, ale jak to mówią – lepiej późno, niż później
Narzekaliście na przednie lampy, oficjalnie odwołuję więc gadanie
MateoM6 napisał(a):Te lampy to aż się proszą o kreta
Wleciał komplet xenonów od MPSa!
Było też małe czyszczenie wszystkich wnęk i zakamarków
Z rzeczy mniej przyjemnych, zauważyłem sporo zarysowań, na masce – które były dość regularne i długie. Skąd się wzięły nie wiem. Auto cały czas garażowane, monitoring nie pokazał nic szczególnego. Zmuszony byłem więc do zrobienia szybkiej korekty (wiosną i tak będę poprawiał jeszcze raz całe auto, bo nie jestem do końca zadowolony z efektów poprzedniej polerki).
Tak prezentowała się całość na początku (podgląd z latarką ledową i świetlówką halogenową)
Teraz aż miło popatrzeć na maskę (przepraszam za jakość nagrania, skopałem ustawienia)!
Chodzą, patrzą z ciekawości, pewnie myślą "no co za debil" Ciężko ogólnie nie zauważyć, bo świateł jak na lotnisku, a do tego dość głośno. Chociaż zdarzały się przypadki, że ktoś przychodził i pytał ile kosztuje taka usługa i podjedzie autem, żebym zobaczył co da się zrobić
Niedługo będę spał z polerką, bo nawet woskuję maszynowo
Lakier wygląda naprawdę dobrze, ale nadal nie jestem do końca zadowolony, jeszcze bym coś poprawił. Tyle plusów, że maszyną DA – mogę jechać ją co drugi dzień, a i tak będzie ciężko dobić się do bazy
Danmazda napisał(a):Świr Lepiej wrzucaj foty po ostatnich modach
Na zdjęcie po modach jeszcze musisz chwilę poczekać, wiesz że nie lubię się chwalić półśrodkami, choć strasznie mnie kusi, żeby wrzucić fotę z tego ile już teraz się zmieniło
Tym czasem postanowione. Na majówce lecę jeszcze raz z korektą. Z ostatniej nie jestem zadowolony, była robiona zdecydowanie za szybko i nie byłem do niej do końca przygotowany. Teraz dopięte jest wszystko na ostatni guzik, a wczoraj przyleciały już nowe zabawki do testów
Używałem obydwóch i lepiej działało mi się z sonaxem, lepiej się wypracowuje, no i efekt lepszy przy mniejszym nakładzie pracy. Menzerna spoko, ale nie jest jednoetapowa (te których używałem, bo jest też taka jak ten sonax ale nie miałem styczności) i trzeba wiele czasu przy samochodzie spędzić. Tyle że przy grubszych rysach, lepiej przejechać w pierwszym etapie taka menzerna 400, niż bawić się tym sonaxem. Takie moje odczucia. Ale nie testowałem z wieloma padami, więc efekty mogą być różne w wielu przypadkach. Generalnie spoko produkt ten sonax, lecz stosunkowo drogi.
UCASH napisał(a):Czekam na aktualizacje tematu i skończ gwałcić ten lakier
Widziałeś przecież na żywo, to powinno Ci wystarczyć Fakt, że nie widziałeś po modach, ale zanim pokażę, to muszę jeszcze założyć pewną rzecz i pogwałcić lakier w paru miejscach