Opóźnienia bluetooth – Muzyka / Youtube
Strona 1 z 1
Witam, mam problem z moim Mazda 3 connect tego typu iż, puszczając sobie film/teledysk na telefonie z połączonym audio po bluetooth mam spore opóźnienia, co do audio-video. Powoduje to spory syskomfort w oglądaniu, a wrecz rezygnacje z tego. Sprawdziłem w dostępnym mi systemie Audi czy taki problem występuje i okazało się, że nie. I teraz pytanie do użytkowników MZD Connect, czy to tylko u mnie występuje ten problem czy u innych użytkowników też?
Chyba MZD po raz kolejny daję ciała... miejmy nadzieję, że jakiś kolejny update softwaru to zmieni, bo jak narazie to na każdej płaszczyźnie ich system leży.
U mnie też są opóźnienia. Puszczę coś z YT to niestety ale obraz wyprzedza audio. Z playerow muzyki jest wszystko ok, rozmowy też bez najmniejszych problemów. Navi googla super chodzi. Ale stream A/V niestety kaszana.
mikadoo1 napisał(a):<co?> Pojawiła sie jakas aktualizacja systemu ze można mapy googla wzucic na ekran? ja mam auto z sierpnia 2017 i tylko audio mi zbiera z youtuba , obrazu nie czyta.
Jeszcze nie. Chodzi o to że jak coś oglądasz na telefonie jak siedzisz w aucie (np. czekasz na żonę na parkingu) i puścisz dźwięk przez BT żeby mieć lepsza jakość niż z małego głośniczka telefonu to nie da się oglądać bo obraz wyprzedza audio o sekundę.
kubala147 napisał(a):U mnie też są opóźnienia. Puszczę coś z YT to niestety ale obraz wyprzedza audio. Z playerow muzyki jest wszystko ok, rozmowy też bez najmniejszych problemów. Navi googla super chodzi. Ale stream A/V niestety kaszana.
U mnie też jest opóźnienie , ale może kabelkiem AUX podłączyć? i pójdzie normalnie
Strona 1 z 1