Witam wszystkich forumowiczów!
Mam problem z nawigacją, szukałem tego tematu na forum ale żaden nie porusza tego o co mi chodzi, dlatego proszę o pomoc.
Niedawno nabyłem CX 5, 2.0 benzyna, 165 KM, 2012r i nie mogę znaleźć nigdzie slotu do karty SD ( po lewej przy drzwiach go nie ma). Czy istnieje opcja, że nawigacja wgrywana jest z płyty?
Jeżeli tak to czy jest możliwość pobrania z internetu jakiegoś linku do aktualnych map polski?
Dzięki z góry za pomoc.
Brak slotu na kartę SD do nawigacji TomTom
Strona 1 z 1
No właśnie ciekawe czy sam moduł wystarczy i jaki to jest ewentualnie koszt?
Dopisano 25 maja 2018, 09:06:
A czy ktoś z forumowiczów przerabiał już ten temat i dokładał do wyposażenia swego auta navi? Czy sam moduł wystarczy? Jaki to jest koszt?
Dopisano 25 maja 2018, 09:06:
A czy ktoś z forumowiczów przerabiał już ten temat i dokładał do wyposażenia swego auta navi? Czy sam moduł wystarczy? Jaki to jest koszt?
- Od: 24 maja 2018, 19:48
- Auto: CX5, 2.0 benzyna, 165 KM, 2012r
Montaż slotu na SD może być banalnie proste, ale trzeba też dołożyć moduł GPS. Nawigacja TomTom ma też wbudowaną kartę SIM dla "live traffic". Także może to nie być takie proste jak się wydaje
- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
Ta karta SIM to chyba tylko dla wybranych rynków była? Chyba w Polsce to nie działa? 
BTW – czy z tymi modułami jest gdzieś też moduł Bluetooth? Zastanawiam się gdzie on jest zamontowany...
BTW – czy z tymi modułami jest gdzieś też moduł Bluetooth? Zastanawiam się gdzie on jest zamontowany...
W UK karta sim była, czy w PL nie mam pojęcia. Aczkolwiek myślałem, że tam gdzie nawigacja tam i sim, tyle że nie aktywny.
Antena GPS powinna znajdować się pod grillem centralnego głośnika w podszybiu, moduł BT w górnej części schowka nad nogami pasażera.
Antena GPS powinna znajdować się pod grillem centralnego głośnika w podszybiu, moduł BT w górnej części schowka nad nogami pasażera.
- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
Strona 1 z 1