Szalejecie z tymi cenami,ostatnio podpytalem jednego gościa na olx korekta 200zł 8h i fura do odbioru
Czateria... 2021
Jacobs wiesz jaki koszt położenia powłoki?Czy miałeś cene za całość korekta +powłoka?
Szalejecie z tymi cenami,ostatnio podpytalem jednego gościa na olx korekta 200zł 8h i fura do odbioru
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):Jacobs wiesz jaki koszt położenia powłoki?Czy miałeś cene za całość korekta +powłoka?
Tu masz cennik Marcina, wydaje mi się że ceny są cały czas takie same. Tylko weź pod uwagę że miata to połowa normalnego samochodu:
http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 31&t=11792
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Gib, można powiedzieć, że wolniej się brudzi, zdecydowaniej łatwiej się czyści. Gtechniq crystal serum ultra ma też dawać ochronę przed ptasimi gratisami i z tego co póki co widzę tak jest. Rewelacyjnie odpycha i kropelkuję wodę. Lakier jest jakby bardziej szklisty i powstaje mniej mikrozarysowań.
Przyznam, że na swoich autach nie kładłem żadej powłoki bo mi najbardziej zależy na walorze wizalnym, a na srebrnym i prawie białym lakierze jest on niewielki. Następne auto będzie czarne i wtedy na pewno zainwestuję w powłokę już z górnej półki.
Skoro o SUVach mowa – pożyczyłem ostatnio swoje auto znajomym do ślubu. W tym samym czasie jechałem na komunię do Krakowa i po komunii wracałem na wesele do Szczecina. Na trasę pożyczyłem od ojca GLE 350 d. W drodze powrotnej mega mnie zszokowało spalanie – prędkości wysokie ok. 180-200 km/h ale na trasę z Krakowa do Pyrzyc ( ok 640 km ) auto zużyło w sumie 115 litrów ropy
Przyznam, że na swoich autach nie kładłem żadej powłoki bo mi najbardziej zależy na walorze wizalnym, a na srebrnym i prawie białym lakierze jest on niewielki. Następne auto będzie czarne i wtedy na pewno zainwestuję w powłokę już z górnej półki.
Skoro o SUVach mowa – pożyczyłem ostatnio swoje auto znajomym do ślubu. W tym samym czasie jechałem na komunię do Krakowa i po komunii wracałem na wesele do Szczecina. Na trasę pożyczyłem od ojca GLE 350 d. W drodze powrotnej mega mnie zszokowało spalanie – prędkości wysokie ok. 180-200 km/h ale na trasę z Krakowa do Pyrzyc ( ok 640 km ) auto zużyło w sumie 115 litrów ropy
Magia prześwitu + powierzchni czołowej wielkości billboardu
SUVy tak mają, dziwię się trochę ludziom którzy kupują je do jeżdżenia po trasach...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
W terenie też się nie pojeździ – nie wiem gdzie tego można sensownie używać. Jedyny SUV jakiego mamy w rodzinie jest wybierany przez wszystkich oprócz szwagra jako pojazd ostateczny – kiedy niczego innego nie ma do wyboru.
Kupuje się to chyba tylko dlatego, że jest modne i do lansowania po bulwarach
Na ulicach trochę SUVów jest ale obiektywnie nie aż tak dużo – nie stanowią więcej niż 20% (przynajmniej u mnie w mieście).
Kupuje się to chyba tylko dlatego, że jest modne i do lansowania po bulwarach

Na ulicach trochę SUVów jest ale obiektywnie nie aż tak dużo – nie stanowią więcej niż 20% (przynajmniej u mnie w mieście).
Trusted computing – Yes or No?
Ja po mieście lubię jeździć suvem. GLE to faktycznie bydlę ale mama ma x3 i to uważam za fajne auto
Do miasta. Rozmiar jest Ok, parkowanie wygodne.
W trasy to kompletna porażka.
Do miasta. Rozmiar jest Ok, parkowanie wygodne.
W trasy to kompletna porażka.
no niestety ostatnia trasa X5 xDrive i35......była średnio przyjemna z punktu widzenia pasażera tylnej kanapy i pasażera w pierwszym rzędzie. Nie mogę pojąć ilości kasy jaką trzeba za takie coś zapłacić a co takie auto daje.....
A wydawało mi się że jestem fanem SUVów....tak coraz rzadziej spoglądam w ich kierunku.
Auto chciałbym posiadać w napędzie 4x4 ale chyba zostane przy czymś bardziej "przyziemnym".
Musze jeszcze spróbować jakoś garnąć się S60 CC, koncepcja nieco podniesionego sedana nadal mi się wydaje bardzo interesująca.
A autem które jest na tapecie u mnie (tak wiem, zmieni się jeszcze z 15 razy
) to jest KIA Optima 2.0 AT ver L. Też będę się przymierzał do jazdy testowej.
A wydawało mi się że jestem fanem SUVów....tak coraz rzadziej spoglądam w ich kierunku.
Auto chciałbym posiadać w napędzie 4x4 ale chyba zostane przy czymś bardziej "przyziemnym".
Musze jeszcze spróbować jakoś garnąć się S60 CC, koncepcja nieco podniesionego sedana nadal mi się wydaje bardzo interesująca.
A autem które jest na tapecie u mnie (tak wiem, zmieni się jeszcze z 15 razy
..::Born To Rise Hell::..