Wymiana foteli na skórzane
1, 2
No chyba, że patrzysz na nowe, bo oryginalne używane również mogą być po zabiegach upiększających.
Co go foteli przednich z 6 to nie byłbym pewien czy będą pasować, natomiast tylna kanapa na pewno nie będzie, bo jest po prostu większa.
Co go foteli przednich z 6 to nie byłbym pewien czy będą pasować, natomiast tylna kanapa na pewno nie będzie, bo jest po prostu większa.
to ja się podłączę – patrząc po allegro fotele skórzane do cx-3 są 2-3 razy tansze niż do 3
na oko wyglądają tak samo
ktoś wie czy z cx-3 do 3 HB przełoży się?
na oko wyglądają tak samo
ktoś wie czy z cx-3 do 3 HB przełoży się?
-
popi2009
od cx3 będą pasować?
rozkminiałem to głównie ze względu na dużą dostepnośc foteli CX3 za normalną cenę (komplet ok 1000 a nie jak do 3 3000). tył na pewno nie podejdzie co do przodu może być problem z wtyczkami i poduszkami
dlaczego?
bo np. fotele poliftowe z mazdy 3 nie będą pasować do przedlifta – inne wtyczki
dlaczego?
bo np. fotele poliftowe z mazdy 3 nie będą pasować do przedlifta – inne wtyczki
-
popi2009
Witam wszystkich po latach nieobecności
Myślę o wymianie foteli z materiałowych na półskórę lub pełną skórę. Zastanawiam się czy do Mazdy 3 BM Hatchback 2014 r. pasują fotele z wersji po lifcie. Na co zwracać uwagę w przypadku zakupu takiego wnętrza. Co z kwestią sterowania elektrycznego (obecnie nie posiadam), podgrzewania czy poduszek. Z góry dziękuję za sugestie.
Myślę o wymianie foteli z materiałowych na półskórę lub pełną skórę. Zastanawiam się czy do Mazdy 3 BM Hatchback 2014 r. pasują fotele z wersji po lifcie. Na co zwracać uwagę w przypadku zakupu takiego wnętrza. Co z kwestią sterowania elektrycznego (obecnie nie posiadam), podgrzewania czy poduszek. Z góry dziękuję za sugestie.
1. Zły (pod)dział umieszczenia pytania
2. Było
3. Nie będzie pasować
4. Przenoszę w odpowiednie miejsce
2. Było
3. Nie będzie pasować
4. Przenoszę w odpowiednie miejsce
- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D

Czy te fotele beda pasowac do mazda 3 bm 2013_-> dodam ze nie mam podgrzewania fot ani elektro sterowania fotelem kier da sie to przełozyc??
nie da się tego jakoś przerobić?
Serio chcesz sztukować własne bezpieczeństwo? Jedyna sensowna opcja to dać tapicerowi do założenia skóre na swoje stare fotele.
- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
1, 2