Mazda3 BM/BN – Akcesoria
Jakość produktu 10/10
Jakość mojego montażu 6/10 – 3.5h jakbym robił drugi raz to już bym wiedział gdzie można popełnić błąd
Ogólne zadowolenie 7/10

Dopisano 11 kwi 2018, 07:20:

Jakość mojego montażu 6/10 – 3.5h jakbym robił drugi raz to już bym wiedział gdzie można popełnić błąd
Ogólne zadowolenie 7/10

-
popi2009
kolejny kot do zamontowania
https://www.aliexpress.com/item/eOsuns- ... autifyAB=0
jutro powinno dotrzeć – ktos powie wiocha, wg mnie kot jak zamontuje to wysle filmik
https://www.aliexpress.com/item/eOsuns- ... autifyAB=0
jutro powinno dotrzeć – ktos powie wiocha, wg mnie kot jak zamontuje to wysle filmik
-
popi2009
Wygląda ładnie, ale nie za dużo tych dziennych? Nie kwalifikuje się to pod mandat?
- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
Autem jeździ żona. Robi 2000km rocznie wiec szansa na mandat niewielka. Poza tym hamann jak robi porsxhe to jeszcse więcej ledow.
Podpina się w fabryczne wtyczki od kierunkowskazów dodatkowo plus po stacyjce i masa
Chciałem podpiąć same kierunki. Wtedy nie używam plusa po stacyjce ale nie wiem czemu wtedy jak wrzucisz kierunkowskaz to migają oba. Jedyna opcja zatem aby używać tylko do kierunków to ucięcie kabla idącego z przekaźnika do tego reflektora dający napięcie białemu ledowi
Podpina się w fabryczne wtyczki od kierunkowskazów dodatkowo plus po stacyjce i masa
Chciałem podpiąć same kierunki. Wtedy nie używam plusa po stacyjce ale nie wiem czemu wtedy jak wrzucisz kierunkowskaz to migają oba. Jedyna opcja zatem aby używać tylko do kierunków to ucięcie kabla idącego z przekaźnika do tego reflektora dający napięcie białemu ledowi
-
popi2009
popi2009 2tys rocznie? to wychodzi jakies 166km miesiecznie czyli jakies 3.5km dziennie!
To nawet troche bez sensu, te twoje wszelkie inwestycje... wydajesz wiecej na gadzety i zmiany niz ona na paliwo
To nawet troche bez sensu, te twoje wszelkie inwestycje... wydajesz wiecej na gadzety i zmiany niz ona na paliwo
Mniej więcej 5km dziennie bez weekendów 
Co nie zmienia faktu ze jak można tanim kosztem poprawić fabrykę to warto
Co nie zmienia faktu ze jak można tanim kosztem poprawić fabrykę to warto
-
popi2009
popi2009 napisał(a):Jakość produktu 10/10
Ogólne zadowolenie 7/10
Też chciałbym tak obszyć kierownicę, masz może jakieś wskazówki? Gdzie można popełnić błąd?
Steel napisał(a):popi2009 2tys rocznie? to wychodzi jakies 166km miesiecznie czyli jakies 3.5km dziennie!
dla niektorych, Tuning to jest hobby
albo choroba

lepiej tak, niz chlac wodke

ja jeszcze nie mam Mazdy, a juz czytam co do niej mozna dokupic

Zawsze mnie zastanawiała jakość tego gruzu z aliexpress. Jak już przymierzysz progi, to daj znać, może się skuszę 
Btw, może to jest remedium na nasz hałas przy autostradowych prędkościach? --->
Takie cudo od chińczyczków
Może zamiast 100 kg maty butylowej, którą próbowano wyciszać M3 na tym forum, wystarczyło wkleić dodatkową uszczelkę?
Chyba w tygodniu spróbuję to przetestować
Btw, może to jest remedium na nasz hałas przy autostradowych prędkościach? --->
Takie cudo od chińczyczków
Może zamiast 100 kg maty butylowej, którą próbowano wyciszać M3 na tym forum, wystarczyło wkleić dodatkową uszczelkę?
Chyba w tygodniu spróbuję to przetestować
HeJ wam jao posiadacz od 2 dni nowej 3 ki troszk e ja chce zabezpieczyc, i mysle o tej kierze, moze glupie pytanie apropo Ali Exprexs, i bezpieczenstwa platnosci tylko karta platnicza, i braku platnosci np Paypal.
Uzywacie normalnie karty?
Uzywacie normalnie karty?
- Od: 24 wrz 2018, 13:18
- Auto: Mazda 3 III
no a czemu nie – aliexpress to prężnie i legalnia działająca firma – to co i kto tam sprzedaje to druga rzecz ale płacisz do aliexpress a nie do skośnego który sprzedaje Ci kejs na telefon
-
popi2009