Zrobiłem mały spamik do ludzi, mam nadzieję że nikt nie dostał więcej razy wiadomości tej samej I mam nadzieję że jutro będzie nas trochę osób Mam zamiar ten region trochę ożywić
Witam siemanko sorry za nieobecność ale w ostatniej chwili delegacja mi wypadła i musiałem zapitalac może weekend byłby bardziej rozsądną propozycja bo tak w tygodniu to tyra i treningi a weekendy większość ma wolne co wy na to??? Na dowód mojej nieobecności mam film jak moja Madzia poczyna sobie na A1 i w ogóle mijałem pod koniec MX5 na śledziowych blachach ktoś kojarzy??? Pozdro
Muszę z chłopakami z Coltmanii dogadać spoty cykliczne, bo tam też się coś przez zimę standardowo rozjechało I będzie wiadomo. My robilismy tak że 1 był w weekend 1 w tygodniu ( w miesiącu). Wiadomo kazdy ma inne życie, sprawy. Obecnie pracuje pn-pt wcześniej pracowałem śr-nd i była straszna lipa coś zorganizować
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94 Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D ------------------------ Marcin / aka Roxygenium
Oj panowie panowie... tu trzeba regularności Jak u mnie w Bydgoszczy, spot co tydzień o tej samej porze i każdy wie ze to dzień który trzeba czas mieć o danej porze Przyjmuje zatem ze ten czwartek jest zaakceptowany póki co Larry, postaram się potem jakoś to ogarnąć by każdemu pasowało, póki co chce Was w miarę możliwości poznać, zaprzyjaźnić się, wiec spokojnie się ogarnie coś
Roxygenium, porządzę się trochę Popraw temat na środę 18.04.2018, godzina 18. Miejsce może w sumie być jak w temacie. Ok. 20 ruszymy kolumną do Maca i będzie fajnie
Dopisano 15 kwi 2018, 13:40:
Oczywiście to nie tak że każdy ma być punkt 18 Specjalnie dwie godzinki żebyśmy się na spokojnie każdy zjechał po pracy