Wrażenia po Rykach

Postprzez Pit » 5 lip 2006, 19:24

Jerry napisał(a):Rece mi opadają!!!A po czym wnioskujesz brak mojej kultury???Po tym, ze termin zlotu zostanie napisany 1,5 miecha wcześniej???

...po tonie Twoich wypowiedzi i po tym, w jaki sposób odnosisz się do ludzi. Zresztą już kiedyś Ci to pisałem :|
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez Grzyby » 5 lip 2006, 19:25

przestańcie już, dobra?
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez marcinkosky » 5 lip 2006, 19:58

Jerry ja po czesci Cie rozumiem i juz nie raz ani nie dwa mowilem (deklarowalem) ze chetnie pomoge przy organizacji itp.
To ze np. ostatni zlot w Rykach wyszedl moze nie za specjalnie (mnie nie bylo :| ) to jeszcze nie powod zeby sie poddac i dac innym satysfakcje, albo wypisywac ze ma sie wszysko w pupie i ze impreza bedzie jaka bedzie.

Jerry napisał(a):lubimy PO TANIOŚCI!!!

jasne ze lepiej zaplacic mniej a przy tym (ze tak powiem) bawic rownie dobrze a moze nawet lepiej niz placic grubo ponad 100zl. i czekac na efekty. Wieksza satysfakcje tak samo KS jak i pozostali uczsnicy zloty mieli by pewnie jakby przylozyli swoja reke do zrobienia czegos naprawde fajnego i zeby kazdy mial pozniej [tiiit] wspomnienia!!!!!
a nie tak jak niektorzy chcieli by tylko przyjechac na gotowe i pozniej jak cos by sie im niespodobalo to objechac ze "IMPREZA BYLA BEZNADZIEJNA I [tiiit] GLUPOTY ZE OSOBY ORGANIZUJACE DALY CIALA..." czy cos w tym stylu.
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Forumowicz

Od: 26 paź 2005, 15:14
Auto: Prius P2

Postprzez Jerry » 5 lip 2006, 20:06

Piotruś napisał(a):
Jerry napisał(a):Rece mi opadają!!!A po czym wnioskujesz brak mojej kultury???Po tym, ze termin zlotu zostanie napisany 1,5 miecha wcześniej???

...po tonie Twoich wypowiedzi i po tym, w jaki sposób odnosisz się do ludzi. Zresztą już kiedyś Ci to pisałem :|

Po tonie Twoich postów też można wiele stwierdzić :D Nie miałem zamiaru Cie urazić ani nikogo innego ale weźcie pod uwage to jak Wy podchodzicie do tego tematu!!!Nie myślałeś ze moje obronne zachowanie wzbudziło miedzy innymi dzięki Tobie i innym wypowiedzia na forum???A i czy aby napewno doczytałeś mojego posta do końca bo mnie zdaje sie ze tam było napisane:
Cyt: "..................
Jerry napisał(a): Nie odbieraj mojej wypowiedzi negatywnie bo nie taki jest moj zamiar!
"
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez Pit » 5 lip 2006, 20:18

Jerry napisał(a):Nie myślałeś ze moje obronne zachowanie wzbudziło miedzy innymi dzięki Tobie i innym wypowiedzia na forum??

...ale dlaczego Ty się tak podniecasz, krzyczysz, rzucasz się :) spokoooojnie. Jeżeli wg Ciebie moje wypowiedzi w tym wątku są agresywne i to one wzbudziły w Tobie (jak zawsze zresztą) "obronne zachowanie" – przytocz proszę choć jedno takie zdanie.
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez Winetou » 5 lip 2006, 20:36

może jakiś mod przeniesie tą dyskusję do PiO, albo najlepiej sami przenieście ją na PW ?? po co odstraszać potencjalnych klubowiczów ??
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929 <faja>
Obrazek
Forumowicz

Od: 7 wrz 2005, 18:06
Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i

Postprzez Globy » 5 lip 2006, 21:44

Alez to w naszym Klubie normalne :P Zgodze sie tylko z Bimbaczkiem – oceniac bedziemy po zlocie, bo jestesmy prawdziwymi mezczyznami <faja>

Pragne tylko nadmienic, ze o sprawy organizacyjne pytalo mnie pare osob prywatnie z Wroclawia i Pomorza; moj nr telefonu jest szeroko znany na tym forum. A ze mam bliski kontakt z ludzmi ze stolicy, bo tam mieszkam i studiuje oraz przy okazji informuje ich o "projektach w toku"... Na forum w moim zwyczaju jest serwowanie gotowych dan. Moim tez zdaniem nie przyblizymy nikomu terminu, jesli ten ktos po prostu byc nie moze. Odrobina zaufania i wiary w organizacje lub wiecej wlasnej inwencji. Zamykam temat i zaraz otwieram prostujaco-organizacyjny.
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120