Czateria... 2021
Jeszcze trzeba dziury w dachu wyciąć  ale chwilowo coś mi się robi na myśl wydania 4kPLN na dwa wloty
 ale chwilowo coś mi się robi na myśl wydania 4kPLN na dwa wloty  

Się najeździłem czerwonym golfem, w przyszłym tygodniu prawdopdobnie przesiadam się na szarego.......
Zmiana budy i silnika. Niestety będzie słabszy :/.

Zmiana budy i silnika. Niestety będzie słabszy :/.
..::Born To Rise Hell::..
		Bartek1986 napisał(a):Jeszcze trzeba dziury w dachu wyciąć ale chwilowo coś mi się robi na myśl wydania 4kPLN na dwa wloty
Kup samoprzylepne "kurniki" na allegro, pomaluj plakatówkami na niebiesko, przyklej na taśmę dwustronną – powinieneś się zmieścić w 5% tej kwoty i jeszcze na imprezę zostanie z tej kwoty

a na mazurach nasypało ale roztopi się to bo na drogach tragedii nie ma. Londyn by zamknęli pewnie 

Moja skłonność do czytania umów/regulaminów kiedyś doprowadzi do tego, że chyba żadnej instytucji nie będę ufał Nowy regulamin przesłany przez bank ma pewnie "drobne i nieistotne z punktu widzenia klienta zmiany":
§73 ust. 1
Było:
1. Bank ponosi pełną odpowiedzialność za powierzone na przechowanie środki pieniężne i jest zobowiązany zapewnić ich należytą ochronę.
Jest:
pkt 1. nie występuje

§73 ust. 1
Było:
1. Bank ponosi pełną odpowiedzialność za powierzone na przechowanie środki pieniężne i jest zobowiązany zapewnić ich należytą ochronę.
Jest:
pkt 1. nie występuje
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
		Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
czyli wygląda, że u Ciebie po prostu istnieje jakiś wzór – jedne auta działają (Mondeo, Golf, Focus), inne nieco mniej (Clio, BMW, Mazda5) – musisz tylko znaleźć schemat i będziesz wiedział kiedy kupować lipę za drobniaki, bo i tak nie będzie działać