Czateria... 2021
Nie dało się tańszego OC znaleźć??
No bez jajec...
Dopisano 27 mar 2018 10:22:
niepoprawny szyk w zdaniu... :/
No bez jajec...
Dopisano 27 mar 2018 10:22:
Xenocyd napisał(a):Może jemu portfel pozwala nie spać
niepoprawny szyk w zdaniu... :/
Starałem się jak mogłem.
(te zniżki na OC jakoś wolno odzyskuję
– żona miała stłuczkę Mazdą we wrześniu 2015, a za AC wciąż nie odzyskałem zniżki po kradzieży Toyoty chyba w lutym 2015)
Ze 100-200 zł jest drożej, bo żona jest współwłaścicielem.
OC na Golfa to koszt chyba 670 zł
Tak czy inaczej nie byłem szczęśliwy płacąc:

Twoje zniżki i zwyżki
OC
-50%
AC
-55%
(te zniżki na OC jakoś wolno odzyskuję
Ze 100-200 zł jest drożej, bo żona jest współwłaścicielem.
OC na Golfa to koszt chyba 670 zł
Tak czy inaczej nie byłem szczęśliwy płacąc:
Składka łączna: 2 125,00 zł
Ja za Maździochę w tym roku 1040 samo OC – niestety dwie szkody – ułamana ramka tablicy rejestracyjnej jak Żonka przytuliła się do auta i uszkodzony pedał w rowerze, który niechcący przyhaczyłem. Ale szkoda to szkoda niestety
Grzyby napisał(a):niepoprawny szyk w zdaniu... :/
Obawiam się, że się czepiasz lub nie zrozumiałeś intencji – zdanie jest dokładnie takie jakie miało być, jakbym chciał napisać je w innym szyku, to bym tak zrobił – nikt mi tu broni do skorni nie przykładał i nie dyktował przy okazji co mam wstukać
Jacobs, możesz mieć problem ze znalezieniem ubezpieczyciela, który będzie chciał Ci sprzedać assistance na Europe na 2 tygodnie. Kiedyś działało i było tanio, w zeszłym roku jak chciałem zrobić to samo, to mi pani sprawdziłą i wyszło, że chyba 10 zł więcej kosztuje opcja na rok.
jacobs napisał(a):Tez muszę przez to przejść niedlugo. Biorąc pod uwagę letni wyjazd zastanawiam się czy bardziej opłaca się wziąć ASS na Europę na cały rok czy wykupić tylko na 2 tygodnie w wakacje.
Nie wiem czy to dużo, czy mało, 2 tygodnie, 161PLN. Standardowo, mogę ogarnąć trochę taniej.
Przeszliście już na letni płyn do spryskiwaczy bo ja muszę znowu dolać i chyba już letni kupie. I chyba odłączę spryski reflektorów, bardzo łatwo je włączyć a spryskiwanie tych zmatowiałych szybek z PCV nie ma większego sensu, nie mam ksenonów, a płyn znika w okamgnieniu 
Stała pod ścianą prężąc kakao
loockas napisał(a):Axa się upiera, że mam u nich nadpłatę i to całkiem spora. Fakt, że korzystam z Axa/liberty od lat ale nie kojarzę skąd bym to miał mieć. Kłócić sie?
Bierz i szybko wydaj, żeby Ci nie zabrali
Szymon napisał(a):Bierz i szybko wydaj, żeby Ci nie zabrali
No właśnie mam polise do opłacenia i odliczyli z automatu te nadpłatę. Umowę już dostałem z taką kwotę to tak zapłacę