Matador Tuning Party 2006 – Hradec Králové
Kurde dzisiaj gadałem z chłopakami którzy byli w Hradec i mówią Misiek czemu nie pojechałeś byli chłopaki od Ciebie z klubu " a jeden i mieli czerwone podkładki pod rej"
ponoć staliście daleko od siebie i pewnie nikt z Was nie widział autek na blachach EBE
W przyszłym roku tak to zrobie że pojade – pewnie nie swoim, ale poznam Mazdziarzy

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W przyszłym roku tak to zrobie że pojade – pewnie nie swoim, ale poznam Mazdziarzy
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Mev napisał(a):To kto z WLKP mnie weźmie ze sobą w przyszłym roku?Chętnie dofinansuję
myślę, że Winetou z Bimbalskim pojadą za rok też na browarka
Misiek-Bełchatów napisał(a):...ponoć staliście daleko od siebie i pewnie nikt z Was nie widział autek na blachach EBE
...widziałem – chłopaki EBE stali koło pasa 1/4 mili
Ostatnio edytowano 4 lip 2006, 22:34 przez Pit, łącznie edytowano 2 razy
wypasik na maxa Za rok mazdowicze z Gliwic musza sie zorganizowac i udezyc pełna sila
Foty rewelka
- Od: 13 lut 2006, 05:21
- Auto: 626 GE kiedyś/ teraz
Avensis T25
Piotruś napisał(a):...widziałem – chłopaki EBE stali koło pasa 1/4 mili zeby blisko Monissi i jej ekipy
No stali tak jak mówisz – w ubiegłym roku też stali mniej wiecej w tym miejscu
Ale nie zapoznaliście się pewnie – jedynie reprezentacyjne autko to Astra która jest ślicznie zrobiona i ma potencjał pod maska 260KM

... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Piotruś napisał(a):Mev napisał(a):To kto z WLKP mnie weźmie ze sobą w przyszłym roku?Chętnie dofinansuję
myślę, że Winetou z Bimbalskim pojadą za rok też na browarka
Zobaczymy jak to w przyszłym roku będzie wyglądać
f*ck
Bimbak napisał(a):to już chyba pewniak
nie chyba a na pewno
Mev napisał(a):Zobaczymy jak to w przyszłym roku będzie wyglądać Może któryś z kolegów będzie na tyle miły, że mnie zabierze
służę tylną kanapą
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
ja za rok piszę sie na 100 procent i juz żadne egzaminy mnie nie ruszą będę napewno fotki super pozdrawiam i juz nie mogę się doczekać
Była Mazda 323F BA GT 2.0 V6 teraz jest BMW 320 e36 niestety markę zdradziłem ale w klubie zostaje i dalej kocham Mazdę
- Od: 4 sty 2006, 19:18
- Auto: BMW 320, Honda CBR 11000 XX
monissia napisał(a):w dodatku bardzo wygodną
hihi, jak się ma do 150 cm wzrostu to na pewno
monissia napisał(a):pozdrowienia dla spotkanych Mazdowiczy
ja spotkałem tylko Twoją mazdę, ale Ciebie akurat w okolicy nie było – mimo to również pozdrawiam
MANIX napisał(a):ja za rok piszę sie na 100 procent i juz żadne egzaminy mnie nie ruszą będę napewno fotki super pozdrawiam i juz nie mogę się doczekać
eee, a Ty już tak nie obiecuj, bo jakiś czas temu też miałeś być na 100%

Winetou napisał(a):eee, a Ty już tak nie obiecuj, bo jakiś czas temu też miałeś być na 100% egzamin chociaż zdałeś ?
no niestety czeka mnie poprawka czyli spoko mogłem jechać a co do obietnic to chyba jak sie nie mylę moja pierwsza wszystkie wcześniejsze spełniałem chybaże o czymś zapomniałem
Była Mazda 323F BA GT 2.0 V6 teraz jest BMW 320 e36 niestety markę zdradziłem ale w klubie zostaje i dalej kocham Mazdę
- Od: 4 sty 2006, 19:18
- Auto: BMW 320, Honda CBR 11000 XX
Winetou napisał(a):monissia napisał(a):w dodatku bardzo wygodną
P
dokładnie

monissia napisał(a):pozdrowienia dla spotkanych Mazdowiczy
ja spotkałem tylko Twoją mazdę, ale Ciebie akurat w okolicy nie było – mimo to również pozdrawiam![]()
no pewnie gdzieś mnie wywiało
- Od: 14 mar 2005, 00:02
- Auto: Honda Civic Aerodeck
monissia napisał(a):no pewnie gdzieś mnie wywiało a ja Twoją mazdę widziałam tylko z daleka...
ja przy Twojej zatrzymałem się na dłużej – kontemplowałem, czy mi się podoba skóra – doszedłem do wniosku, że wygląda [tiiit]
MANIX napisał(a):no niestety czeka mnie poprawka czyli spoko mogłem jechać
ehh, no normalnie

MANIX napisał(a):a co do obietnic to chyba jak sie nie mylę moja pierwsza wszystkie wcześniejsze spełniałem chybaże o czymś zapomniałem
no pierwsza pierwsza – nie żebym się jakoś bardzo Ciebie czepiał – chodzi o to, że czuje się ogólnie rozczarowany tym ile osób się zadeklarowało, a pojechała 1/4 tego... rozumiem, egzamin, rozumiem Mihała obronę, ale niesmak i tak pozostaje... no mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie komplet

Winetou napisał(a):monissia napisał(a):w dodatku bardzo wygodną
Czyli prawie 400km przy 1,86 to trochę niewygodnie by było z tyłu w mx3?

Bimbak – A Ty sam byłeś czy z kimś?
f*ck
monissia napisał(a):e tam, moja babcia sobie chwali tylną kanapę nawet jak przedni fotel jest wolny to i tak idzie do tyłu
z tyłu mniej widać, a to pewnie pozytywnie wpływa na babci serce
Mev napisał(a):Czyli prawie 400km przy 1,86 to trochę niewygodnie by było z tyłu w mx3?
nie no co Ty

Mev napisał(a):Bimbak – A Ty sam byłeś czy z kimś?
z Mazdą byłem
Mev napisał(a):Czyli prawie 400km przy 1,86 to trochę niewygodnie by było z tyłu w mx3?
u mnie 170cm jeszcze siedzi wygodnie, powyżej trzeba kombinować z garbieniem się lub siadaniem ukosem itd.
A poruszę temat filmu... trochę tam nakręciłem materiału ale poskładam go w coś lekko strawnego dopiero jak skończę Kąkolewo, krótko mówiąc: niepoganiać mnie bo to nic nie da tylko ja się stresuję
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time