darrecki napisał(a):Czy sedan czy HB w środku wygląda tak samo, jeździ pewnie też
Ja wziąłem Sedana, bo daje złudzenie większego auta. Jest też chyba pakowniejszy ale tylko z normalnymi rzeczami jak walizki czy cegły. Rower nie wejdzie (a do np. 2 się zmieści po złożeniu foteli). Ale właśnie tak chciałem, poprzednia 6 robiła za woła roboczego, pół Ikei przewiozła. Ten miał być autem rekreacyjnym
Rób czarne zaciski, do ciemnych kół będzie idealnie wg mnie. I jeszcze Eibach, aczkolwiek albo już u Ciebie jest albo przy ciemnych kołach tak się nie rzuca w oczy.
Dokladnie,sedan nie tylko daje zludzenie ale jest pakowniejszy.Teraz to wiem napewno po przesiadce na HB.Fajne w sedanie jest jeszcze jedno-to,ze to taka "mala" szostka
Ja wsiadlem teraz do HB bo sie poprostu nawinal,nie zalezalo mi na pakownosci.Lodowek nie planuje wozic
Zaciski tak jak mowisz -zrobie ciemne.Preferuje duskretny ,nie rzucajacy sie w oczy kolor.A moze jakis grafit jak felgi by dobrze wygladal..Poki co mam wyczyszczone i tak bede podrowowal,nie pali sie.
Co do Eibach..nie mam pojecia kolego