loockas napisał(a):Kurde dopada mnie niczym nie umotywowana chęć zmiany samochodu. Jak to się leczy?
Są dwie metody:
1) zmienić samochód
2) wyzerować dostępny budżet na coś innego
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Kurde dopada mnie niczym nie umotywowana chęć zmiany samochodu. Jak to się leczy?
loockas napisał(a):Jak to się leczy?
loockas napisał(a):Najgorsze jest to, że oglądam jakieś tapczany z mocnym silnikiem typu S80, A6, BMW 5 itd...
Krzemol1994 napisał(a):Hehe, ja coś w ten deseń zakupiłem mając lat 22
Neonixos666 napisał(a):I zanim się obejrzysz skończysz z kombi w dieslu
Gib napisał(a):Już się łamie, kupił jakiegoś colta 1.3 jako daily.
onyx napisał(a):– pokłóć się z żoną lub po prostu powiedz jakie masz rozterki motoryzacyjne
Krzemol1994 napisał(a):Ja to mam dobrze. 100m od mieszkania mam komendę Policji, a u mnie w mieście wszędzie teraz zrobili samoobsługowe alkomaty bez proszenia się i słuchania, że nie ma ustników albo alkomat w legalizacji. Jestem częstym klientem w niedziele
JohnnyB napisał(a):Starość to szukanie 2 kółek.
loockas napisał(a):Najgorsze jest to, że oglądam jakieś tapczany z mocnym silnikiem typu S80, A6, BMW 5 itd... Ja pier, nie wiedziałem, że po 30tce tak szybko zacznę się starzeć
nemi napisał(a):Ale dziś ślisko!
Akurat BMW mogłem przyjechać do pracy . Szkoda, że zbyt bezpieczne to nie jest...
nemi napisał(a):https://www.bajaj.pl/polish/marki/intracity/qute/qute/przeglad/
FUNKCJE –> bezpieczeństwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości