Czateria... 2021
niezły wynik, jeszcze w zeszłym roku nieodswawałbym od tego wyniku. Teraz w domu nie pije piwa , tylko na wyjazdach. Jednak Xen obiecał się o to postarać jutro 
..::Born To Rise Hell::..
Ja to już przestałem się przejmować tym smogiem... więcej nerwów ludzie tracą na sprawdzanie tego, komentowanie i przejmowanie się szybszą śmiercią niż to jest warte. Nawet jak smog ma mi skrócić życie o miesiąc to wolę to niż myśleć o tym co zimę;)
Jutro podpisuję pierwszy kontrakt w życiu, po spokojnej pracy na UOP trochę się boję tej zmiany.
Jutro podpisuję pierwszy kontrakt w życiu, po spokojnej pracy na UOP trochę się boję tej zmiany.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Już wiem, co jest niezłym wyjściem jeśli chodzi o samochód dla ludzi w wieku prawie 60 lat, który powinien być tani w eksploatacji i dodatkowo bardzo wygodny przy korzystaniu na co dzień. Opel meriva I z 2010 roku. Chyba całkiem sensowny samochód, chociaż wygląd już taki sobie...
nemi napisał(a):Zajedziesz się jak ja, ale póki będzie dobrze, to będziesz zadowolony
No nie wiem, trochę boję się tych wszystkich zer w kwotach kar które mam w umowie
W ogóle to wyszło przypadkiem, a zrobiłem świetny deal... kupiłem mieszkanie, (prawie już) wziąłem na nie kredyt a po chwili przechodzę na b2b
nemi napisał(a):150 za godzinę czy więcej?
Stawka jest przyzwoita, ale pieniądze to nie wszystko
nemi napisał(a):Niech no pomyślę, kto Ci doradził kredyt już teraz? Chyba mi wisisz warkocz klonowy z Lidla
Masz w PKD swojej działalności wpisane doradztwo życiowe?
Bimbak napisał(a):W końcu może się pochwalić, że jego rozpadający się i znaczący cały parking płynami eksploatacyjnymi rzęch ma zaledwie 3 lata (akurat ten ma więcej – chyba 2010)
Na naszym parkingu często stają młode niemieckie samochody klasy premium a śladów oleju trochę jest
jacobs napisał(a):Nawet jak smog ma mi skrócić życie o miesiąc to wolę to niż myśleć o tym co zimę;)
Wiesz – to statystyka jest – średnio skraca o miesiąc, problem tylko w tym, że jednej osobie skróci o 25 lat a wielu innym w ogóle. Trochę lipa zostać wybrańcem...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Aha, Jacobs, kolejny raz jestem chory w tym sezonie. Bardzo fajnie jest na b2b, bo te choroby tak bardzo nie przeszkadzają w pracy jak na uop
. Chory jestem chyba piąty raz, a ostatni dzień wolny miałem w sierpniu.
Szczęśliwie jutro pracuję leżąc w łóżku.
Szczęśliwie jutro pracuję leżąc w łóżku.