Grzyby napisał(a):P.S. brii, papier HEPA znalazłem w cenie 19zł za odcinek 1x0,45m warte to coś?
Lipa – nie ma klasy H10, jest E10 (filtry tej klasy to nie HEPA) do takich zastosowań to niewłaściwy filtr – to raczej sito
Szukaj H13
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):P.S. brii, papier HEPA znalazłem w cenie 19zł za odcinek 1x0,45m warte to coś?
sq2jul napisał(a):Grzyby, zacznij liczyc czas, ktory bedzie Cie kosztowac zbudowanie tego ustrojstwa
brii napisał(a):Szukaj H13
sq2jul napisał(a):Potem pomnoz x cebuliony polskie i zdaj raport czy sie oplacalo
Xenocyd napisał(a):sq2jul napisał(a):Potem pomnoz x cebuliony polskie i zdaj raport czy sie oplacalo
Kurna, Julo, Brii, wy się znacie na cyferkach: weźcie wymyślcie taki logiczny wzór, żeby koszt materiałów i czasu pracy mnożyły się razy stawkę godzinową składającego.
Jak składającym będzie bezdomny bezrobotny ze stawką 0,00 zł, to koszt całkowity wynosił będzie 0 zł (bo to pamiętam z matematyki jak słuchałem jeszcze w podstawówce) i będziemy mieli oczyszczacze za darmo – zarobimy miliony
Xenocyd napisał(a):Yszmon Ci kurę sprzeda tanio na bank, serwisowana w ASO, nowe rozrządy, spowalniacze i takie tam! Może kaszkiet jeszcze dorzuci jak zagadasz, to dobry chłopak
Bimbak napisał(a):Mnożyć ze stawką możesz tylko czas pracy, a z kosztem materiałów i amortyzacją narzędzi sumujesz :d
Gib napisał(a):Myślicie że zaleje nas fala niechcianych diesli z niemiec? W dobrych pieniądzach M550d albo chociaż E 350 CDI bym przytulił
Xenocyd napisał(a):Yszmon Ci kurę sprzeda tanio na bank, serwisowana w ASO, nowe rozrządy, spowalniacze i takie tam! Może kaszkiet jeszcze dorzuci jak zagadasz, to dobry chłopak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości