Tutaj się witamy
Witam.
Moja przygoda z japońcami zaczęła się w 1996 od Madzi 626 IV 2.0 16v FS moich rodziców.
Po drodze miałem 2 Kaszlaki, Paska, Corsę ale wróciłem do starej miłości i od niedawna stałem się
szczęśliwym posiadaczem samochodu rodzinnego z Kraju Kwitnącej Wiśni
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.
Moja przygoda z japońcami zaczęła się w 1996 od Madzi 626 IV 2.0 16v FS moich rodziców.
Po drodze miałem 2 Kaszlaki, Paska, Corsę ale wróciłem do starej miłości i od niedawna stałem się
szczęśliwym posiadaczem samochodu rodzinnego z Kraju Kwitnącej Wiśni
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.
- Od: 16 lut 2018, 17:52
- Auto: Mazda 5 II 2.0 MZR 2010r.
Z nieukrywaną radością informuję, że od kilku dni jestem posiadaczem Mazdy CX-9 z 2015 roku. Auto kupione było w białostockim salonie Mazdy a ja jestem drugim właścicielem. Kolor czarny, 4x4. Olej w skrzynce rozdzielczej już wymieniłem 
- Od: 18 lut 2018, 15:44
- Auto: Mazda CX-9, 3700ccm, 2015
Witam wszystkich serdecznie. Jestem świeżo upieczonym posiadaczem Mazdy . Pozdrawiam.
- Od: 2 lut 2018, 21:02
Cześć,
Na forum jestem już od jakiegoś czasu, dzięki Wam udało się zakupić wymarzony egzemplarz – stałem się właścicielem forumowej mazdy 3 BK 2.0. Jest forumowo oznaczona, wiec do zobaczenia na ulicach Śląska
Na forum jestem już od jakiegoś czasu, dzięki Wam udało się zakupić wymarzony egzemplarz – stałem się właścicielem forumowej mazdy 3 BK 2.0. Jest forumowo oznaczona, wiec do zobaczenia na ulicach Śląska
hyh.. jeśli to ten egzemplarz o którym mniemam to fajnie, że trafił w ręce forumowicza. Zachęcam do utworzenia wątku w NM. 

-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Siemka!! 17 lutego kupiłem efke od forumowicza. Myśle ze znana 94r, piec KLZE, rozebrana do
ostatniej śrubki, zakonserwowana i pomalowana od dlugi21. Na dzień dzisiejszy Madzia jezdzi po Poznaniu z
poskładany środkiem i kompletna. W poniedziałek wymieniam gumy stabilizatora i wydech muszę zmodzic bo puka
o zbiornik a jeden z wieszaków o podwozie. Pomyśleć tez muszę o drążku stabilizatora ponieważ haczy się o trawersę. dlugi21 jak to czytasz to Mazda ma się dobrze i niedługo wpadniemy się pokazać
Miłego!!
ostatniej śrubki, zakonserwowana i pomalowana od dlugi21. Na dzień dzisiejszy Madzia jezdzi po Poznaniu z
poskładany środkiem i kompletna. W poniedziałek wymieniam gumy stabilizatora i wydech muszę zmodzic bo puka
o zbiornik a jeden z wieszaków o podwozie. Pomyśleć tez muszę o drążku stabilizatora ponieważ haczy się o trawersę. dlugi21 jak to czytasz to Mazda ma się dobrze i niedługo wpadniemy się pokazać
- Od: 12 lut 2018, 00:59
- Auto: Był: glebionych cienki
Polo 6n
Jest:
Madzia 323f BA GT
2.5 KL ZE 1994
Witam wszystkich forumowiczów 
Niebawem będę przymierzał się do zakupu MAZDY 3 1.6 105km BK (najlepiej po lifcie)
Także dołączyłem żeby zgłębić wiedzę w temacie.
Pozdrawiam!
Niebawem będę przymierzał się do zakupu MAZDY 3 1.6 105km BK (najlepiej po lifcie)
Także dołączyłem żeby zgłębić wiedzę w temacie.
Pozdrawiam!
- Od: 3 mar 2018, 13:48
- Auto: Planuje zakup MAZDA 3 BK