Mazda MX-5 NA BP-T '91
I ja miałem przyjemność obejrzec na żywo... Śliczne autko. Daszek składa sie w niemożliwie szybkim tempie (mimo że ręcznie) – 2 sekundy – poporstu magia. No i fajnie się siedzi w środku – rewelacyjne autko...
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Podzielam słowa brata
:
mazdatb napisał(a):Bardzo k..... jego mać pięknie!
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
mazdatb napisał(a):Bardzo k..... jego mać pięknie!
Zgadzam sie z tymi slowami autko jest super

Jerry napisał(a):Teraz nawet ten kolorek idzie przeboleć
Kolor tez jest ladny , co tu od niego chciec
- Od: 16 lut 2006, 21:56
- Auto: 626 coupe 2.2
mazda 3 2.0 TOPSPORT
audi A4 1.6
Transalp 600
No ladnie to wyszlo ...jestem pozytywnie zaskoczony.
Balem sie ze bedzie cos nie tak jak mi mowiles jakie auto jest dawca przeszczepu na buzke miatki ... Ale jest naprawde dobrze.
Wiedzielem ze hamskiego plastixu bys nie zalozyl.
Brawo... Po powrocie jade obejrzec na zywo.
Balem sie ze bedzie cos nie tak jak mi mowiles jakie auto jest dawca przeszczepu na buzke miatki ... Ale jest naprawde dobrze.
Wiedzielem ze hamskiego plastixu bys nie zalozyl.
Brawo... Po powrocie jade obejrzec na zywo.
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Wszyscy tylko o autku ( ładne ,bardzo ładne)
ale na tylnym siedzeniu nikt nie zauważył ,że dwie śliczne dziewczyny siedziały
pozdrowienia dla dziewczyn ,a dla Ciebie gratki,fajna Madzia
ale na tylnym siedzeniu nikt nie zauważył ,że dwie śliczne dziewczyny siedziały
pozdrowienia dla dziewczyn ,a dla Ciebie gratki,fajna Madzia
Od 2005 do grudnia 2010 Mazda 323 F Ba
Obecnie Honda Civic VTEC
Obecnie Honda Civic VTEC
- Od: 16 sie 2005, 12:23
- Auto: Do Grudnia 2010
323 F,BA,1500 ccm,16 V,DOHC,97
jacobs napisał(a):mX-MEN napisał(a):Paweł, myślałem że masz MX5, a tymczasem to jakaś lipa jest
chodziło o to zdjęcie jak jechali z Piotrusiem po mx-5

To jednak Five ma miatke.Paweł – zwracam honor

- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
mam nadzieje, ze sie nie obrazisz ale dla mnie ten przod wyglada za ciezko. Wiem, wiem ze tylko marudzic potrafie, ale takie jest moje obiektywne odczucie
Reszta wyglada super
Podoba mi sie, ze powaznie podszedles do tematu bo ostatnio power stickers i kult strumienicy rozwija sie w najlepsze

Reszta wyglada super

"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Five powiem tak jak tylko wybuduje garaż na 3 samochody to następnym kupnem będzie na pewno mx5 na ciepły klimat a na normalne cało roczne użytkowanie " zwykły samochód ". Moim zdaniem te samochody są jak wino im starsze tym lepsze i za kilkanaście lat ten samochód nie straci nic na atrakcyjności . Co do twojej MX5 moge powiedzieć tyle – " nie wiem czy jest coś lepszego " – gratuluje !
- Od: 22 cze 2004, 15:59
- Auto: Nissan Primera 2.0 GT SR20DEH
Ja powiem jeszcze raz to co, mówiłem od zawsze – nigdy nie podobały mi się MX-5 NA
...do czasu, kiedy Paweł wyjechał z Yakuzy z zamontowanym przednim zderzakiem
...do czasu, kiedy Paweł wyjechał z Yakuzy z zamontowanym przednim zderzakiem
Morder napisał(a):oj Piotruś jednak miałem rację..stajesz się fanem plastixów ;D